Házasodna a gazda – a 6. adás eseményei

A Házasodna a gazda hatodik adásában András gazda Marika barátnője segítségét kérte abban, hogy mondja el, szerinte melyik lány illik hozzá a legjobban. Bence gazdának pedig arról kellett határoznia, Dorina vagy Melinda lesz az, akivel szeretné megpróbálni az összeköltözést.

Szilveszter gazda rengeteget dolgozik a földeken, most is hajnalban kelt, hogy kukoricát arasson. Rékára és Vikire egy levél vár a gazdától, melyben Szilveszter leírja, hogy korán el kellett mennie dolgoznia, és arra kéri őket, készítsenek neki ebédet. Mindkét lánytól ugyanazt az ételt kéri, lecsót.

A gazda még azt is lerajzolta nekik, hogy merre találják a kis boltot, ahol az ebédhez meg tudják venni a hozzávalókat. A két lánynak még egy pár ezer fős kistelepülésen is sikerült eltévedniük, és alig találták meg a boltot. Később Szilveszter Vikit hívta el egy újabb randevúra, elvitte őt a tiszajenői búcsúba. Nagyon jól érezték magukat, körhintáztak, dodzsemeztek, és Szilveszter még a céllövöldében is kipróbálta magát.

Bence gazda döntött: Melindával szeretné megpróbálni az összeköltözést (kép: rtlklub.hu)

Bence gazda döntött: Melindával szeretné megpróbálni az összeköltözést (kép: rtlklub.hu)

András gazda komoly problémával találta szembe magát, mivel Orsi után Marcsit is nagyon a szívébe zárta. András ezért legjobb barátnője, Marika segítségét kérte, hogy segítsen neki, és mérje fel a lányokat. Marika egy tál palacsintával érkezett, és több órán keresztül faggatta a lányokat, hogy pontosan mit is éreznek András iránt. A végeredménye az lett a beszélgetésnek, hogy a két lány közül Orsit javasolta Andrásnak, mert szerinte Marcsi túlságosan is meg akarja őt kaparintani. Ezen a kijelentésen felbuzdulva a gazda Orsit vitte randevúra a férfi, lovagoltak, majd a réten beszélgettek tovább.

Tomi gazda Katát vitte el csónakázni, hogy közelebbről is megismerkedhessen a lánnyal. Tomi kitárta a lánynak a szívét, ennek eredménye pedig az lett, hogy Kata őszintén beszélni kezdett volt férjével való kapcsolatáról. A beszélgetés végén Tomi gazda szeretett volna közelebb kerülni Katához, hozzábújni, de a lány elhárította a közeledést, mondván még nem tart ott a kapcsolatuk. A gazdának tetszett a lány elérhetetlensége. Kata később újra beszélt Tomival, mert úgy érezte, a férfi talán félreértette a mondandóját. A kertben beszélgettek, majd a hintaágyra ülve folytatták, Kata pedig bevallotta a férfinak a bizonytalanságát. A lány őszintén elmondta, nem biztos, hogy komolyabb érzéseket tudna táplálni iránta a későbbiekben, és arra kérte a férfit, hogy azt a lányt válassza, akivel el tudja képzelni a jövőjét.

Bence egy romantikus randevúra vitte Dorinát egy vízparti csárdába. A fiatal gazda remélte, hogy közelebb kerülhet a lányhoz, Dorina viszont fizikai értelemben vágyott Bence közelségére, szájra pusziért könyörgött, de a férfi elhárította a közeledést. Az este végén egy lovas karkötőt ajándékozott a lánynak. Bence gazdának az este végén döntenie kellett a két lány közül: Melinda vagy Dorina lesz a partnere? Végül Melinda lett a szerencsés kiválasztott.. Dorina teljesen összetört a hír hallatán, úgy vélte, hogy mindent megtett annak érdekében, hogy a gazda őt válassza magának, de ez úgy látszik, mégsem volt elég.

Hasonló bejegyzések..