Két boldog, két szomorú gazda a Házasodna a gazda utolsó adásában

A Házasodna a gazda műsorvezetője, Lilu úgy döntött, hogy elutazik mindegyik gazdához, és személyesen nézi meg, hogy alakul számukra a jövő.

Lilu először András gazdához és Orsihoz látogatott el. Nem reménykedett abban, hogy kettejük dolga végül jóra fordult, ugyanis Orsi bevallotta a nyaralásukkor, hogy kizárólag azért jelentkezett a műsorba, mert szerette volna újra átélni gyerekkori emlékeit. Orsi nyíltan bevallotta, hogy nem táplál gyengéd érzelmeket András iránt. Lilu értetlenkedve állt Orsi magyarázata előtt, holott neki korábban még azt mesélte, hogy úgy érzi, András mellett végre megtalálhatja a boldogságot. Orsi azonban mindent kimagyarázott, azt mondta, nem érzett soha vágyat a gazda iránt. András tartotta magát a nő távozásáig, aztán kifakadt Lilunak, elmondta, hogy érzelmileg megviselte ez a műsor, és még egyszer nem vágna bele.

Bence gazda és Melinda kapcsolata jól alakult, a fiú még egy baráti találkozót is megszervezett, hogy mindenkinek bemutathassa Melindát. A lány bátran beszélt Bence barátaival. Lilu meglátogatta a párt Hódmezővásárhelyen, és beszélt Bence gazdával a továbbiakról. Bence elmondta, hogy szerelmet ugyan még nem érez Melinda iránt, de szeretne vele maradni. Amikor elmondta döntését Melindának, ölelésben és csókban forrtak össze.

Rékának és Szilveszter gazdának nem sikerült egymásra hangolódnia (fotó: rtlklub.hu)

Rékának és Szilveszter gazdának nem sikerült egymásra hangolódnia (fotó: rtlklub.hu)

Réka és Szilveszter gazda Prágában mentek. Szilveszter nagyon várta már, hogy kettesben lehessen Rékával. A lány kezdeti lelkesedése azonban hamar elapadt, és egyre rosszabbul kezdte érezni magát. Teljesen kifordult magából, mindent folyamatosan kritizált, Szilveszter pedig nem értette, mi történik. A Mezőgazdasági Múzeumban Réka végig unatkozott, később elmondta, mennyire nem tetszett neki. Szilveszter később azt feszegette, hogy alkalomadtán lehet tenni a másik kedvére, de Réka szerint ez megjátszás lenne. Amikor a gazda elmondta, hogy komoly érzéseket kezd érezni Réka iránt, a lány elmondta, hogy neki túl gyors ez a tempó, és hiányzik az otthona. Szilveszter biztosította, hogy mindenben támogatja, ha szeretne, menjen haza egy időre, és a dolgokat megoldhatják közösen. Réka bevallotta, a prágai úton jött rá, mennyire különböznek. Szilveszter szerette volna megpróbálni Rékával a kapcsolatot, de Réka úgy döntött, hogy nem akar a gazdával lenni.

Tomi gazda és Enikő végigjárták Pula nevezetességeit, majd kamerával rögzítettek mindent, hogy Tomi családjának meg tudják mutatni a nyaralást. A nyaralás nagyon jól sikerült, a gazda és Enikő boldog párként tértek vissza Beleznára, és a Kondricz család együtt nézte meg a videófelvételt. Annuska néni, Tomi édesanyja izgatottan várta az élménybeszámolót, ugyanis Tomi még sosem volt hosszabb ideig távol a családjától. Nem volt kérdéses, hogy Tomi és Enikő megpróbálják az együttélést, a pár nagyon összehangolódott.

A Házasodna a gazda műsor véget ért, két gazda, Bence és Tomi úgy tűnik, megtalálta a párját, Szilveszter és András viszont sajnos nem, de egyikük sem adja fel a reményt, hiszik, hogy vár rájuk valahol a szerelem.

Hasonló bejegyzések..