Bence gazda feleségjelöltjei

Bence gazda is választott: Dorina, Karina és Melinda került hozzá.

Dorina 31 éves, hajadon, gyermekei nincsenek. Idegenforgalmi menedzserként dolgozik. Nincsen sem piercingje, sem tetoválása. Legjobban a teát és a kávét szereti. Nagyon szereti a munkáját, imád utazni, és a kutyája is fontos a számára.

Nagyon büszke arra, hogy szülei egyenesnek és őszinte embernek nevelték. Egészséges mértékben féltékenykedik csak. Bence gazdában az tetszett neki, hogy magabiztos, talpraesett, családcentrikus ember, akinek van kisugárzása. Szerinte Bence gazdának nagyon fontos a családja, és figyelmes.

Úgy érzi, Bence gazda benne megtalálná azt a nőt, akivel boldog lehet, akiben megbízhat, és aki gyermekei édesanyja lehetne.

Dorina - Bence gazda (fotó: rtlklub.hu)

Dorina - Bence gazda (fotó: rtlklub.hu)

Karina 25 éves, nincs gyermeke, egyedülálló. Üzletvezetőként dolgozik. Van egy piercingje a köldökében. Zenében mindenevő, italok közül a teát részesíti előnyben. Imádja a munkáját és a családját. Attól fél a legjobban, hogy egyedül fog megöregedni. Legrosszabb tulajdonsága az, hogy hirtelen haragú. Egy kapcsolat szerinte a kommunikáción, megértésen és szereteten alapszik. A legjobban Bence gazdában az elhatározottsága tetszik és jó kommunikációs képességei, de még nem ismeri annyira, hogy komolyabb véleményt formáljon róla. Nőiessége, családcentrikussága és állatszeretete miatt lenne jó párja Bencének.

Karina - Bence gazda (fotó: rtlklub.hu)

Karina - Bence gazda (fotó: rtlklub.hu)

Harmadik jelölt Melinda, 21 éves, egyedülálló, gyermektelen. Jelenleg főiskolai hallgató. Nincsen sem piercingje, sem tetoválása. Imádja a kutyáját és a keresztlányát. A legjobban a buta emberek taszítják. Legrosszabb tulajdonságának a szenvedélyességét tartja. Úgy véli, ő és Bence gazda sokban hasonlítanak, ugyanolyan a személyiségük. Ambiciózus, egyenes embernek ismerte meg. Álmai férfija hasonló személyiségű, mint ő. Külsőleg leginkább a kigyúrt, kopasz férfiak tetszenek neki.

Melinda - Bence gazda (fotó: rtlklub.hu)

Melinda - Bence gazda (fotó: rtlklub.hu)

Hasonló bejegyzések..

1 hozzászólás

  1. decsfcsfc szerint:

    ái6ug6t6bj ecruvteztce