Tomi és Bence gazda sem maradt sokáig boldog

December 19-én láthatták a TV nézők a Házasodna a gazda utolsó adását. A felvételek óta hónapok teltek el. Kiderült, egyik gazda számítása sem jött be hosszútávon.

Korábban megírtuk, hogy András gazda és Szilveszter gazda számára sikertelenül zárult a feleségkeresés, Tominak és Bencének azonban nagyon jól alakult a kapcsolata Melindával és Enikővel. Ám mint a Blikk kiderítette, hiábavaló volt a műsor, ugyanis egyik gazdának sem jött össze a szerelem hosszabb távon.

András gazdát csúnyán átverte Orsi, a nő csak azért jelentkezett a műsorba, hogy újra átélhesse a tanyasi életet, eszébe sem jutott, hogy András őt választaná. Szilveszter is pórul járt Rékával, a lány nagyon bunkón kezdett el viselkedni a gazdával, amikor rájött, a tanyasi élet mégsem való a számára. Lilu utolsó látogatása alkalmával úgy tűnt, Tomi és Enikő teljesen egymásra vannak hangolódva, és Bencééknél sem voltak problémák. Idő közben sajnos mindkét kapcsolat zátonyra futott.

A legösszeillőbb párosnak, Tominak és Enikőnek sem sikerült együtt maradnia

A legösszeillőbb párosnak, Tominak és Enikőnek sem sikerült együtt maradnia

Bár a műsoridő alatt egyikük sem lett igazán szerelmes, nehéz is lett volna kamerák kereszttüzében kialakulni ilyesfajta érzelmeknek, ám mindketten adtak esélyt a lányoknak. Egy neve elhallgatását kérő informátor – aki a műsor egyik stábtagja – szerint Bence volt az, aki kiadta Melinda útját. Bár Bence azt mondta, bele tudna szeretni a lányba, ez mégsem történt meg, ugyanis Melinda szépen lassan megváltozott. Ahogy telt-múlt az idő, Melinda egyre biztosabb lett a dolgában, és zsarnokoskodóvá vált, amit Bence nem tudott tolerálni.

Az informátor a másik párosról annyit árult el, hogy ott Enikő volt a szakító fél. A stábtagok úgy vélik, hogy bár nagyon jó párost alkottak ők ketten, a szakítás azért történt, mert Enikő egyszerűen nem bírta tovább elviselni Tomi elnyomó szüleit.

Hasonló bejegyzések..