X-faktor 8. élő adás: Stone kiesett

2012. December 1. Szombat. X-faktor 2012. 8. döntő. Téma: Magyar és Amerikai dalok.

Az x-faktor 8. döntőjében – amikor már csak 2 hét választja el a versenyzőket a győzelemtől – 5 tehetséges énekes lépett fel.

Az aktuális téma nem volt ismeretlen senki számára sem, ahol magyar és amerikai dalokat énekeltek az x-faktor aktív tagjai, így mindenki kétszer is megmutathatta rátermettségét, méltóságát.

Az alábbi nevekre kattintva visszanézheted az énekesek mindkét produkcióját:

Stone, Antal TimeaOláh Gergő, Szabó Dávid, Csobot Adél

Vegyesen összeválogatva tehát mindenki énekelt egy magyar és egy amerikai előadótól valamit. A közös produkció sem maradhatott ki a nagyszabású show-ból.

A sztárvendég pedig Wolf Kati volt, akit egy egész ország megismerhette már a korábbi x-faktor versenyből, illetve az Eurovíziós Fesztivál indulójaként.

X-faktor Párbaj: Stone vs. Szabó Dávid

A párbajra Stone és Szabó Dávid jutott, akik számára nem volt ismeretlen ez a fajta küzdelem, hiszen mindketten voltak már hasonló cipőben. A döntés a következő lett:

Stone kiesett az x-faktor 8. döntőjéből

Stone távozott az x-faktor 8. döntőjéből (fotó: rtlklub.hu)

Stone távozott az x-faktor 8. döntőjéből (fotó: rtlklub.hu)

Stone párbaj dala:

Az alábbi nevekre kattintva visszanézheted az énekesek mindkét produkcióját:

Stone, Antal Timea, Oláh Gergő, Szabó Dávid, Csobot Adél

Hasonló bejegyzések..

7 hozzászólás

 1. vitriol szerint:

  A környezetemben a csajok a Gergőt tartják a legsz3xibb pasinak. Hát van kisugárzása az biztos mint egy atomerőműnek.

 2. vitriol szerint:

  Érdekes, most nem baj, hogy a mentorok megmentették a Dávidot? Mi lett volna a nézői szavazatok eredménye? Lehet, hogy Stone?

 3. eszter szerint:

  Jo volt Gergo! Egy szereny hetkoznapi ember ilyen jo legyen hat ez igen .Hallo hallo szavazzatok gergot neki kell nyerni! SZerintem Gergo elso Timi masodik Adel harmadik es david negyedik zserintem Gergo a leg erossebb es David a leg gyengebb .David csak a mosolyaval meghogy omilyen nagymeno pasi jutott eddig . De hangilag nagyon gyenge es itt a hangot keressuk nem a szepseget azt a szepseg versenyen keresik .Gero velled vagyok!

 4. eszter szerint:

  Remelem geszti adott gergonek vegre egy jo ismert dalt mert mind davidot emeli nem tudom miert david mind ismeros dalokat kap mintha gergovel nem foglalkozna annyit .pont azert szavazzatok gergot szuksege van erre .szavazzatok gergot neki kell nyerni.hajra gergo ! velled vagyunk hajra!

 5. hun szerint:

  A Timi az X,kiválóan énekel,sokszínű.Ezt kéri a műsor,a hangot.Ha segít még neki a Zámbó tábor,Adél tábor is stb,ha úgy alakul a döntő,akkor van esélye nyerni.Ugyanis nem lehet kiirtani az Rtl múltban feltűnt nőkre irigykedő szokásokat,szóval össze kell fogni.

  A Carly Rose(US) a csoda.De MO zeneileg képzetlen,végigröhögi az énekórát,így neki már a Gergő is csoda.Aki mindenből csak csipeget.
  Láttam a táncolj ha tudszban jobb táncost és láttam már jobb férfi énekest is.

 6. hun szerint:

  Miért nem nyer nő Faktort,Valóvilágot stb az Rtl-ben?

  -Sok nyugdíjas asszony,aki alig várja hogy valakihez szóljon(és az sms is szólás,igaz kirabolják) tehát sok öreg,nem úgy nőtt fel,hogy a nemi szervére való betéteket és reklámokat látta a tv-ben.Nem így viselkedtek,mint a mostani lányok.Ezért a beléjük táplált férfi értékre mennek.
  -Vannak a tini csajok,akiknek a férfiak fizetik a számláját,így ők szimpátiára és kinézetre mennek.

  A Tv2-be miért nyert nő?
  Mert a tv2 nem elmaradott térségek tv-je,sokkal inkább értelmességi.

 7. hun szerint:

  A Stone a párbajhős? Ez vicc? Olyan lapos volt a mezőny,hogy már a válogatások és mentor háznál szétszakadt a feszkó.
  Evvel a párbajok is unalmasak voltak,a vízi pisztolyosok küzdöttek.
  Tök egyszerű ezt a Faktort előre leolvasni,nem úgy mint az amcsit.
  Már a like-ből látszott az első három(Gergő,Timi,Adél)akik be is sétáltak.

  Nézik? 2 millió. Az egy dolog.Az értékelések mindig a megtekintés után jönnek.Itt pár részt kell megnézni.Kritikailag megint leégett az Rtl.
  Egyes nyugdíjasok(akik ki nem állhatják a mai női generációt),a fehér elmaradott térségek,és a romák +a az ami miatt a vezető tv az Rtl.
  De fiatal(18-49) is jó? Miért abból nincs roma,vagy fehér elmaradott térségek?

  Van egy jó felvetés is.A rendszerváltás még jóval is,sokaknál tető antenna volt,ott az Rtl jobb sugárzását nézték és azon maradtak,mert a tv és az m1 zavarosabb volt.Nagyanyám ugyan ez.Az analóg most megszűnik,de ő már lehet az RTL-re szokott.
  Ennyi az Rtl trükk.A minőségben(gyártott műsoraik) nagyon gyengék vagy közepesek.De nem fogja fel az agyuk.Azt hiszik a lehúzó MO kedv miatt van.Dehogy,az ő munkáik gyenge.
  De akkor miért nézik? Mert meg kell nézni valamit,hogy után elmond róla a véleményt.