Éden Levi: Golden Coast feat Jimy – Fröcsögjön

Mikor az Éden Hotel első szériájában feltűnt az ifjú labdazsonglőr, szinte már az első adás után sejteni lehetett, hogy Levi a játék vége után is hallatni fog magáról.

Olybá tűnik, a csatorna olyannyira meg volt elégedve a fiúval, hogy mikor a finálé után új műsorral rukkolt elő, leszerződtette abba is. Az Aranypart néven futó valóság showban szintén fiatalokat költöztettek össze – noha kevésbé volt tejföl az életük a Balatonon, mint a kolumbiai Hotelben. Levi mellett Szandra, Niki, és István is helyet kaptak a magyar tenger partján játszódó történetben. A fiatal focista közös előéletük ellenére még sem velük, hanem az Aranypartban megismert Ádámmal alakított ki szorosabb, baráti viszonyt.

Ezen kohézióból kerekedett ki a Golden Coast nevű formáció, amivel a srácok betörtek a zenei piacra. Első daluk tavaly decemberben debütált Fröcsögjön címmel, ami a hazai zene tévén nem csak a napi top 10-ben pörög, de a heti slágerlistán is tartja magát az első 10-ben. Leviék annyira fellelkesültek, hogy már le is folytatták a következő kliphez a castingot, és február 24-én el is kezdik forgatni a videót.

S minthogy minden valamire való bandának van saját ruhaipari terméke, ők sem aprózták el. A második klip készületei közben piacra dobják Fröcsögjön pólóikat, amelyekhez zenei hanganyaggal és egyéb extrákkal ellátott kislemezt kapnak ajándékba rajongóik.

Fröcsögjön Pólók

Golden Coast Éden Levivel és a Fröcsögjön pólókkal

Hasonló bejegyzések..