Befuccsolt az ÁtVágó

Vágó István évtizedek óta kvízműsorok porondmestere. Idén március végén előrukkolt egy saját ötlettel, amiben a Story 4 tévé látott fantáziát, így több millió forintot beleinvesztált Vágóba. A produkció azonban nem egész két hónap alatt megbukott.

“Igaz-e, hogy a legkeményebb és a leglágyabb ásványnak egyaránt szén az anyaga?” – vajon ez a kérdés is hozzájárult-e az ÁtVágó című műveltségi vetélkedő felsüléséhez? Habár a témában szakértő professzor megállapította, hogy a játékmester tévedett a választ illetően, Vágó nem ismerte el hibáját. Hogy csak ezután csappant-e meg a műsor nézettsége, arról nem szól a fáma.

Egy biztos, az ÁtVágó kezdetekor több addigi Story 4 néző a távirányító után nyúlt. A csatorna, habár irtó sok pénzt belefeccölt a showba, a programigazgató kénytelen volt levenni a műsorról – mindent a nézőkért, ugyebár. Május hetedike óta abban az idősávban visszatért a Szerencsekerék, Árpa Attilával és Klausmann Viktorral.

Hamarosan kiderül, hogy a betűpörgetésre van-e még igénye a magyar lakosságnak.

Vágó István

Vágó István: megbukott az ÁtVágó nevű vetélkedője

Hasonló bejegyzések..

7 hozzászólás

 1. Pbori szerint:

  Imádtam! Kár, h vége. 🙁

 2. Kármen szerint:

  Szerintem nagyon unalmas és vontatott volt a műsor, legfőképpen az utolsó forduló a “gömbben”, azt már végképp nem lehetett cérnával bírni.

 3. papa62 szerint:

  Most van ugye az Internetes átvágó. Az is van olyan jó szerintem.

 4. Éltes szerint:

  Nálam nem bukott meg az Átvágó. Magasan a legjobb műsor volt műsorsávjában. Nem szalasztottam el egy adást sem! M1-nek kötelező lenne átvennie. Persze Gundi is nagyszerű! 🙂
  Nagyon rossz hír, ha egy ilyen színvonalú vetélkedő hazánkban nem kell senkinek.

 5. suhanc szerint:

  Nagyon sajnálom, hogy megszűnt a műsor, ami a sok nézhetetlen gügye vetélkedő után felüdülés volt.

 6. maria Lak szerint:

  VágóIstván jelenlegi “átVágó műsora a közönségnek szerintem kemény dió volt.
  Jómagam két alkalommal játszottam Vágó Istvánnal a “Képjáték”-ban és Legyen Ön is milliomos.-ban.Ezek a műsorok könnyedebb hangvétellel mentek. Ez kell a nézőknek,nem az “okoskodás”!