Szakított Zimány Linda és Kedves Ferenc

Tavaly év végén jött össze Zimány Linda a milliárdos Kedves Ferenccel. A modell és a 42 éves milliomos szerelme eddig tartott csupán.

Zimány és Kedves igyekezett titokban tartani a kapcsolatát, de nem nagyon sikerült eltitkolni, hogy már egy ideje találkozgatnak. A Blikk egyik informátora elárulta: nyílt titok, hogy találkozgatnak, ha pedig nincsenek együtt, akkor rendszeresen sms-eket küldözgetnek egymásnak.

Úgy tűnik, kapcsolatuknak nagyon nem tett jót, hogy kiderült a titkuk, a lap szerint nagy szerepe volt ennek a szakításban. Ferenc korábbi barátnői, a szintén modell Debreczeni Zita és Bódi Sylvi is tudomást szereztek a viszonyukról, amiből Linda nyilvánvalóan rosszul jött ki. Linda, Zita és Sylvi közös vállalkozást működtetnek, és saját márkát dobtak piacra. Néhány évvel ezelőtt már az is kínos volt, hogy Bódi Sylvi után Debreczeni Zita jött össze a milliárdossal. Hónapokon keresztül csatároztak a lányok egymással, amikor kiderült, Zita vette át a stafétabotot Sylvitől.

Zimány Linda, Debreczeni Zita (balról) és Bódi Sylvi (negyedik) egymásnak adogatják a milliárdos férfit

Zimány Linda, Debreczeni Zita (balról) és Bódi Sylvi (negyedik) egymásnak adogatják a milliárdos férfit

A Blikk informátora úgy tudja, Linda volt az, aki kiadta Ferenc útját közvetlenül azután, hogy a lap beszámolt a kapcsolatukról. “Valószínűleg, miután mindenki tudomást szerzett erről a környezetükben, már nem volt annyira vonzó a dolog” – mondta még az informátor.

Debreczeni Zita és Bódi Sylvi rengeteg ajándékkal gazdagodtak a milliárdossal való kapcsolatuk során, Sylvi egy jégpályát, Zita egy lakást kapott ajándékba Ferenctől. Valószínűleg Zimány Linda sem üres kézzel távozott.

Hasonló bejegyzések..