Összeállt a Csillag Születik zsűrije

Hernádi Judit mellett Pokorny Lia, Hajós András és Puzsér Róbert fogja bírálni a Csillag Születik tehetségeit – jelentette be egy nagyszabású sajtótájékoztatón Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója.

Már eddig is tudni lehetett, hogy a tehetségkutató ítészeinek a háromnegyedét lecserélik és csak Hernádi Judit marad meg a régi csapatból.

Kolosi Péter már korábban elárulta, a Csillag Születik megszokott zsűrijétől megválnak, ugyanis a tehetségkutató természetéből fakadóan néha változtatni kell az ítészek összetételét még akkor is, ha egy bevállt és nagyszerű csapatról van szó. Ám akkor a programigazgató nem árulta el, hogy kik fogják bírálni a kicsillagokat.

A Csillag Születik 2012 zsűritagjai

A Csillag Születik 2012 zsűritagjai: Puzsér Róbert, Pokorny Lia, Hernádi Judit, Hajós András

Mára bizonyossá vált, hogy Oroszlán Szonjától, Szirtes Tamástól valamint Fáy Miklóstól búcsút kell venni, és végre kiderült, kik foglalhatják el a helyüket. Hernádi Judit az egyedüli, aki megmarad a korábbi bírák közül. Hernádihoz Pokorny Lia, a Beugró kedvelt színésznője, Hajós András, a Heti hetes nagyágyúja, valamint Puzsér Róbert, filmkritikus és rádiós műsorvezető csatlakozik.

Hajós András elárulta, hogy humort vár a tavasszal induló tehetségkutatótól. Puzsér Róbert viszont elmondása szerint kíméletlen lesz, ugyanis véget kell vetni a középszerű produkciók magasztalásának.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: