Demes Tamás – Nyomás alatt jobban teljesít?

Az X-faktor 19 esztendős felfedezettje az első élő showban remekül vette az akadályokat – látszólag. Tamásnak az egész napos ének- és táncpróbák mellett csupán esténként jutott ideje, hogy családjával érintkezzen, és a távolság miatt akkor is csak a világhálón keresztül. Az első élő adás előtt néhány nappal nyúzottan ébredt: szíve hevesen kalapált, ereje mintha elszállt volna, feje is hasogatott, így a próbák alatt gyakran meg kell pihennie.

Demes Tamás testvére és az Iker-telepátia

Csak másnap ötlött fel a gondolat a fiúban, hogy rosszullétének oka talán ikerbátya állapota. Este a családi beszélgetés során rá kellett döbbennie, hogy az iker-telepátia produkálta szervezetében testvére tüneteit – enyhébb formában. Szerettei igyekeztek előtte titokban tartani a nagy megmérettetés előtt, hogy fivérét, két napja rohammentő szállította kórházba, mert háziorvosa tehetetlennek bizonyult a kezelést illetően.

A kórházban kétoldali tüdőgyulladást állapítottak meg Balázsnál, akinek napokon át tartó élet-halál harca Tamásra is kihatott. A család és az ifjú énekes elmondta, többször előfordult már, hogy több ezer kilométernyi távolságból ugyan abban a pillanatban lettek rosszul a srácok – több tanulmány igazolja, hogy az egypetéjű ikrek esetében valóban létezik az iker-telepátia.

Mindezen viszontagságok ellenére Tamás jól szerepelt az élő adásban. Testvérének állapota néhány napon múlva javult, hazaengedték a kórházból, s mára már kutya baja. A pacsirtatorkú Demes fiú azonban az egészségi- és kedélyállapotok javulásával egyidejűleg a színpadon nyújtott teljesítményét rontotta – legalább is a nézői szavazatok szerint. Ettől függetlenül nem volt véletlen, hogy a castingtól eljutott az élő showig. Egészen biztos, hogy hallani fogunk még Demes Tamásról.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: