Demes Tamás és Balázs ikrek, még sem egyformák

Míg a Hajdú iker-lányoknak nem csak külsőjük, hanem ambícióik is azonosak, Demes Tamás és iker-bátyja, Balázs teljesen más életre vágyik. Annak ellenére, hogy már kiskorukban is abszolút eltérő személyiségjegyekkel voltak felvértezve, egymással helyet cserélve, könnyű szerrel ejtették át családtagjaikat, barátaikat – hiszen külsőre egymás tökéletes tükörképei.

A srácok csalafintasága miatt Tamás és Balázs nevét lassan egybeolvasztották szerettei, hiszen sosem lehettek teljesen biztosak benne, hogy valóban azzal a Demes fivérrel állnak-e szemben, akihez szavaikat intézni szerették volna. Elmondásuk szerint tréfa ide-oda, a lányokkal szemben sosem éltek a szerepcsere lehetőségével.

Demes Tamás többre vágyott..

Idő közben, ahogy cseperedtek, Tamás kezdte úgy érezni, hogy izgalmasabb életre vágyik, mint amit egy ezerötszáz fős falu nyújthat számára. Míg testvérét inkább a sport kötötte le, ő kisebb kora óta az éneklésben leli örömét. Balázsból közben hivatásos határőr lett, Tamás pedig szerencsét próbált az X-faktorban – amivel nem csak új fejezet kezdődött életében, maholnap akár egy álma válhat valóra. Siker, hírnév, Tiszasalamon községén túl. Hétről hétre szurkolhatunk neki, s mivel a nézői szavazatok is mérvadóak, szimpatizánsain múlik, hozzásegítik-e, hogy Demes Tamás legyen 2011 hangja.

Demes Tamás legközelebb 2011. október 22-én lesz látható (hallható) az RTL Klub x-faktor show-jában. Addig szavazz az oldal tetején rá egy lájkkal!

Hasonló bejegyzések..

6 hozzászólás

 1. rozi szerint:

  Tisztelt dingódingi! Te véletlenül nem azok közé a próbálkozók közé tartozol, akik ott röhögtették magukat a válogatáson? Nagyon úgy fest! A fülmosást inkább te gondold meg, mert nagyon szükséged van rá!

 2. dingiling szerint:

  Emma, Rozi! Fülmosás! Hogy Tamás egyáltalán eljutott eddig, az ,,mentor anyja,, botfülűségén és a ti álmodozásotokon múlhatott.

 3. Pataki Emma szerint:

  csöpi, vera és berta! Nagyon könnyen írjátok le azt, hogy nincs hangja! Alexának és Tominak is átlagon feletti jó hangja van! Más kérdés, hogy egyéniségük még nem bontakozott ki teljesen vagy ezt nem mindig tudják énekükben megmutatni. Nagy különbség! Könnyen ítélkezünk mások felett. Először magadat vizsgáld,kritizáld, majd óvatosan jöhet más is! énektanár

 4. rozi szerint:

  Szerintem Tomi az egyik legjobb hang, csak így tovább Tomi, ne foglalkozz azokkal akik kritizálnak, csinálják utánad, ha tudják!Hajrá Tomi!

 5. vera és berta szerint:

  Bagosi Alexa is gyenge hangú, ő is megérdemelné, hogy hazaküldjék a nézők őt, Demessel együtt.

 6. csöpi szerint:

  Holnap, szombaton az X-faktorból Demes Tamásnak kell távoznia, ha véletlenül az Ikrekkel kéne párbajoznia.
  Nagyon értelmetlenül, rossz hanggal énekelő srác nem érdemli meg, hogy tovább jusson. Nem is értem, hogyan juthatott el eddig.

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: