Szabó Ádám életet mentett

Az X-faktor tehetsége, Szabó Ádám egy koncert után megmentett egy férfi életet, aki hirtelen lett rosszul. Ádám úgy tűnik, nemcsak a hangszerekben és az éneklésben jeleskedik, hanem lélekjelenléte is van. Szerencse, hogy nem sokkal az eset előtt tett egészségügyi vizsgát a jogosítványához, így tökéletesen tudta alkalmazni a mellkompessziót, amíg meg nem érkezett az orvos.

Az események július 5-én történtek egy hajdúszoboszlói szállodában, ahol a 64 esztendő dr. Krén István lett rosszul. Ádám koncertje után elkezdett játszani a hangszerén, István és kedvese, Tóthné Lívia pedig elkezdtek táncolni. A mulatság nem tartott sokáig, ugyanis a férfinek leállt a szíve. István elmesélte, hogy már 1997-ben jelentkeztek nála szívproblémák, infarktus, koszorúér elzáródás, meg is kellett műteni. István a rosszullétekor orvosért kiáltott, Ádám pedig azonnal a férfi segítségére sietett.

Lívia elmesélte, hogy míg az orvos odaért kedveséhez, addig Ádám szívmasszázst alkalmazott. A harmonikás az eset előtt nem sokkal szerezte meg a jogosítványát, így frissek voltak az élményei az egészségügyi vizsgával kapcsolatban. Ádám elmesélte a Blikknek, hogy amikor valaki István segítségére sietett, hogy szívmasszázst adjon neki, és látta, hogy szüksége volna egy segítő kézre, akkor átvette a helyét. A fiatal énekes azt is elárulta, hogy teljesen ösztönösen cselekedett, természetesnek vette, hogy nem hagyja cserben a rosszul lett embert.

Szabó Ádám és dr. Krén István - Az ő életét mentette meg a fiatal muzsikus (fotó: Oroszi Beáta)

Szabó Ádám és dr. Krén István - Az ő életét mentette meg a fiatal muzsikus (fotó: Oroszi Beáta)

Bár István és Lívia már levélben köszönetet mondtak már levélben a zenésznek, de most lehetőségük volt személyesen is találkozni Ádámmal. A zenészt süteménnyel és üdítővel várta a pár, végre elmondhatták, hogy mennyire hálásak azért, hogy segítséget nyújtott, és végül az ő közbenjárásának köszönhetően István még ma is velünk lehet. A találkozásról szóló videót a november 28-i Fókuszban láthatják a nézők.

Hasonló bejegyzések..

3 hozzászólás

 1. ged szerint:

  Az egész túl jelentkezett profi ének szakma jobb,mint ez egysíkú sream(sikoly).20 számnál már fáj a fej.

  Teréz anyai szemlélet,—–,és a szadó pornó közt rengeteg ember van.
  Az Rtl evvel arra bólintott,hogy a nagy nyilvánosság előtt erkölcsös valakinek a végbél nyílását tágítani.
  De az Alföldi szabna határt?
  Erről új kieső topik.

 2. p szerint:

  Krasznainál jobb énektudásban? Ki?
  Az erkölcsökről meg annyit, hogy ez X-faktor, nem pedig Teréz Anya Utódja – faktor. Akinek nem tetszenek a Krasznai Tünde által készített filmek, az ne nézze.

 3. g szerint:

  Szabó egy mindenes zseni.
  Közben a Krasznai avval jön elő,hogy a pornó pénz is énektanárra ment.
  ja:)
  Mindenki nyilvánosság előtt tágítja a széklet ürítőjét,hogy a csekkeket,hobbikat fizesse.
  Énektudásban és erkölcsileg is van jobb nála a maradt mezőnyben.

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: