ByeAlex: Kedvesem az Eurovíziós Dalverseny hazai nyertese

A Dal döntőjében nyolc dal versengett egymással. A műsor első felében a zsűri a felére redukálta a döntős dalok számát, akiket onnantól kezdve a közönségre bíztak.

Kállay-Saunders András és Radics Gigi voltak a legesélyesebbek a pontszámok alapján, némi meglepetésre ByeAlex lett a Dal győztese. A zsűri ugyan csak negyedikként juttatta tovább Alexet, a nézők egyértelműen a szívükbe zárták az énekest, és neki szavaztak bizalmat.

244 produkció érkezett be a Dalhoz, melyből 30-at választottak ki, akik élőben is megmutathatták magukat. A döntőbe nyolc dal jutott. A nyolc produkciót ezúttal nem azonnal pontozta a zsűri, hanem csak azután, miután mindenki előadta a produkcióját. Minden zsűritag 4-6-8-10 pontot osztott szét a versenyzők közül. Pál Dénes-Agárdi Szilvia kettős és Rácz Gergő pont nélkül zárt, hatodik Cserpes Laura lett, ötödik pedig Keresztes Ildikó.

Negyedikként folytathatta a versenyt ByeAlex, harmadikként Vastag Tamás, másodikként Radics Gigi, a legtöbb pontot pedig Kállay-Saunders András kapta a zsűritől.

Ezúttal is két extra produkcióval készültek a szavazás idejére, először a Compact Disco lépett fel a tavalyi győztes dalukkal, majd az Anti Fitness Club adta elő a tavalyi győztes, Loreen: Euphoria című dalának feldolgozását.

ByAlex – Kedvesem (video)

Ezután összesítették a szavazatokat, amelyekből több, mint 244 ezer érkezett be a zárás pillanatáig. A nézői szavazatok alapján ByeAlex: Kedvesem című dala lett a győztes, annak ellenére, hogy csak negyedikként folytathatta a versenyt.

Nagyon sokan megszerették az elmúlt hetek során a különc öltözetű fiút, és a fülbemászó, kedves dalt. ByeAlex képviseli hazánkat májusban az Eurovíziós Dalfesztiválon Malmőben, és egy ország fog szorítani érte.

Sok ezer rajongója lett ByeAlex kedves dalának

ByeAlex: Kedvesem az Eurovíziós Dalverseny hazai válogatójának nyertese

ByeAlex: Kedvesem az Eurovíziós Dalverseny hazai válogatójának nyertese

Hasonló bejegyzések..

1 hozzászólás

  1. tripla x szerint:

    Minek ide énekóra? Elég egy zokni és jó szöveg.