Börtönbe kell vonulnia Sebestyén Balázsnak

Az ismert műsorvezetőnek, Sebestyén Balázsnak nehéz napjai vannak. Véget ért a műsora, a Vundersőn és zuperszexi, most pedig csekkbefizetés hiánya miatt rácsok mögé kerülhet. Ha nem fizet, Balázsnak börtönbe kell vonulnia, ugyanis a gyorshajtásért járó büntetését idő közben fogházra váltották.

Balázsnak feltételezhetően négy napot kell a börtön falai között töltenie. Még a reggeli műsorában, a Morning Showban is elviccelte a büntetéseket, akkor még csak fenyegetőztek a letöltendő börtönnel, most azonban már valóra is váltották az ígéretet.

Gyorshajtás miatt kerülhet börtönbe Sebestyén Balázs, az RTL Klub népszerű műsorvezetője. Az ismert tévés májusban hajtott gyorsan az I. kerületben, ekkor bemérték, de nem tanult a hibájából, és júniusban újra gyorshajtáson kapták. Esetenkénti tízezer forintos helyszíni bírsággal megúszta volna Sebestyén, ám a tévés nem fizetett. Sőt, mivel a bírósággal sem vette fel a kapcsolatot, a büntetését elzárásra változtatták. Húszezer forintos büntetését Balázsnak négy nap alatt kell majd leülnie, naponta ötezer forintot törleszthet – állítja egy bennfentes.

A Blikk információi szerint a műsorvezetőnek a baracskai börtön vendégszeretetét kell majd élveznie. Azt még egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikor kell leülnie a négy napját, hamarosan azonban meg fogja kapni a behívóját. Egyébként ha Balázs úgy dönt, hogy befizeti a büntetést, akkor nem kell bevonulnia a börtönbe, és erre még mindig megvan a lehetősége. Korábbi Morning Show-beli megjegyzései arra utalhatnak, hogy talán szándékosan nem fizette be a csekkeket azért, hogy megtapasztalhassa, milyen is a börtönélet.

Az ország egyik legismertebb és legkedveltebb műsorvezetője, Balázs börtönbe vonulhat

Az ország egyik legismertebb és legkedveltebb műsorvezetője, Balázs börtönbe vonulhat

A reggeli műsorban tett poénos megjegyzése a büntetésre is vonatkozott, amit nyilvánvalóan nem vett túlságosan komolyan. Amikor erről szó volt, még nem váltották valóra azt, hogy le kell ülnie a húszezer forintos büntetést. Balázs nem kívánta kommentelni az újság értesüléseit.

Hasonló bejegyzések..

3 hozzászólás

 1. her szerint:

  max az rtl börtönbe.
  Vadon pedig a szárnysegédje.
  gyerünk jancsi,ne az ő kukiját nézd a reklámba,hanem nézze ő a tiédet.

 2. Gazsi. szerint:

  Szerintem is mind odavaló,csak már hamarabb kellett volna.Mert nagyon elszaladt már mindel a ló.De Berkit se kellene kihagyni.Azt is megkellene nézni hogy ez a nagyképü emberke miből is él ilyen jól.Ennyi mert a végén nagyon sok embert meglehetne nézni hogy MIBŐl él ugy ahogy él.És pont ilyen embereket kell mutogatni?

 3. anna szerint:

  Balázs nem fog börtönbe vonulni, ki fogja fizetni ez biztos,