Bari Lacika rákos gyerekek pénzét veszi el

Az Ének iskolájából ismert Bari Lacika fellépett egy rákos gyermekeket megsegítő jótékonysági rendezvényen. Laci édesanyja, Ildikó a fiát ért lelki traumák miatt ötvenötezer forintos kártérítést követel. A pénzt a beteg gyermekektől vonták el abból a pénzből, amit összegyűjtöttek nekik.

Az Ének iskolája tehetsége, Bari Lacika egy alapítvány jótékonysági koncertjén lépett fel, 12 rákos gyermeken próbál ez az alapítvány segíteni. A Blikk olvasóriportere, László elmondta a lapnak, hogy döbbenten hallgatta a fiú anyjának kiabálását a koncerten, amikor elromlott Lacika mikrofonja. Hiába kapott másik mikrofont az énekes, Ildikó kártérítést követelt, a 36 ezer forintos útköltségen túl 55 ezer forintot. Ez az összeg állítólag az ifjú énekes gázsija.

Nagy Enikő, a koncert egyik szervezője elmondta, Ildikó valóban fájdalomdíjat kért az “elszenvedett sérelmekért”, Laci ebből ruhákat fog majd venni magának, így teszi majd túl magát az őt ért traumán. A rákos gyermekek megsegítésére összegyűlt pénzből fogják levonni a fájdalomdíjat, mert nem tudják másképpen kifizetni. Nagy azt is elmondta, mi lehetett a trauma oka: a dalokat a szervezők három adathordozón kérték, de Bariéktól csak egy CD-t kaptak, amit nem tudtak elindítani. A sietségben egy Stevie Wonder nótát tudtak letölteni. Lacika végül kapott egy vezetékes mikrofont, és elénekelte a dalt.

Bari Lacika és családja (forrás: Blikk)

Bari Lacika és családja (forrás: Blikk)

A technikusok szerint az ifjú énekes magánál tartott egy mobiltelefont vagy egy zenelejátszót, ami lefogta a jeleket, ezt a szülők tagadták. Nagy Enikő azt is elárulta a lapnak, hogy a Bari családot az egyik legelegánsabb szállodában szállásolták el, sőt, még sofőrt is biztosítottak nekik.

A Blikk megkereste Lacika édesanyját, aki elismerte, hogy kártérítést kért, de többet nem volt hajlandó nyilatkozni, mert nem szeretné, ha fia erről olvasna a lapokban.

Hasonló bejegyzések..