Idén is 25 versenyző jutott be a mentorok házába

A hétvégi X-faktor adásban kiderült, kik azok a versenyzők, akik a Mentorok házában bizonyíthatják tehetségüket, és kapnak esélyt arra, hogy bejussanak az élő műsorba. Tavaly a lányok voltak hat helyett heten, idén a fiúk erősek.

Alföldi Róbert a mentorházba jutás küszöbén közölte, hogy amelyik versenyzőn nem látják a lelkesedést és a bizonyítani akarást, azt egyből haza fogják küldeni a versenyből. Ötven fő helyett hatvanan vágtak neki a következő körnek. Tóth Marcell az előző körben nem nyújtott túl jó teljesítményt, de végül összeszedte magát, és elkápráztatta a mentorokat. Ez Pál Benjáminnak nem sikerült, Alföldi Róbert hazaküldte, miután bakizott.

A négy mentor rendkívül elégedett volt a versenyzők színvonalával, többször is hangsúlyozták, nagyon erőteljes csapat verődött össze a 2013-as X-faktorban. Különös tekintettel a fiúk csapata erős, akiket Tóth Gabi fog majd menedzselni végig az X-faktorban.

Nagyváradi Nelli még az öccse esküvőjét is kihagyta, csak, hogy szerepelhessen az X-faktorban. A Tábor akadályát sikerrel vette, és bejutott a mentorházba.

A mentorház fiú énekesei (forrás: RTL Klub)

A mentorház fiú énekesei (forrás: RTL Klub)

A zsűritagok hosszasan tanakodtak azon, mely versenyzők legyenek a továbbjutók. Tavaly Csobot Adélnak adtak egy plusz esélyt a mentorok, így 24 helyett 25 ember jutott be a mentorházba. A dolog végül jól sült el, Adél ugyanis a harmadik helyen végzett. Úgy döntött a mentorgárda, hogy idén is megtartják ezt a jó szokásukat, és adnak plusz egy embernek esélyt, de ezúttal a fiúknak, nem a lányoknak.

Legelőször a csapatok tudták meg, hogy kik jutottak tovább, az ítészek  a ByTheWay, az MDC , a Sunset Strip, a Speak up!  a Fat Phoenix és a Wild Rhythm Smokers csapatokat várják vissza a következő fordulóra.

A lányok közül Eckert Anikó, Molnár Melina, Batánovics Lili, Nagy Nóra, Péterffy Lili és Olajos Eszter vették sikerrel az akadályt.

A fiúk közül így heten kvalifikálták magukat tovább, ők Csordás Ákos, Karapándzsity Kristóf, Ráduly Botond, Horváth Dávid, Tóth Marcell, Nagy Richárd és Szabó Ádám.

A huszonöt év felettiek csapatba Krasznai Tünde, Komondi Júlia, Bátky Zoltán, Bozsek Márk, Nagyváradi Nelli és Danics Dóra fért bele.

Hasonló bejegyzések..

1 hozzászólás

 1. herendi szerint:

  Mit csináltatok?
  Ekkora színjátékot(sírás,rívás),vagy szereplő mániások a mentorok.
  Talán a Gesztin látszik az a tapasztalat,hogy itt a válogatás hetei alatti szimpátia sorrendet kell betenni az élőbe és nincs apeláta,amit az Rtl kér.A házban csak a húrt kell feszíteni.
  De a csaj,az meg azt hitte,itt a halál papírt,a Schindler listája felállítását végezte.

  Fiúk állás:Csordás,Tóth-Szabó fej-fej mellett.Ezek voltak a mentor ház előtt is.De nem szólnak bele a Faktor versenybe,zsenge bocsok.
  Zenekar:bytheway vezet,talán top6.
  Geszti:Danics,Bozsek,Krasznai a sorrend.Ők akár a top 4 résztvevői is.
  A Danics szenzációsan vezet a Bozsek előtt,de nő nem nyerhet.Mondjuk talán ő igen,nem olyan szép és nem harsány.Viszont Bozsek barátok közt van:)
  A pornós,ha nem is lett volna pornós,akkor is van benne van egy qrvás lény,nem lesz szimpi azoknak,akiknek nem like-olok/és szavazók,hanem csak szavaznak.

  Csajok:Péterffyt egyre többet szeretik.Amikor azt mondta,hogy imádja a tétet,és odatette a mentor ház pillanatát,az azt jelenti,még bőven van benne.Simán vezet az érdeklődésben a Batánovics,Eckert előtt.
  Olajos,Molnár nem tudott bekerülni,mert előtte is 4-dik körül volt az érdeklődésben.

  ennyi,nem is kell nézni:)