A nyakpánt, mint reklámajándék

A nyakpánt az egyik legkiválóbb reklámajándék. Van, aki nyakszalagként ismeri, de van, aki nyakbalógóként vagy nyakzsinórként hallott róla.

Maga a nyakpánt jellemzően poliészterből készül, és van rajta egy levehető fém karabiner vagy egy rövid madzag, amire aztán bármit rá lehet erősíteni. A kis fémkapocsra aztán szinte bármit rá lehet akasztani, például névjegykártyákat, a madzagos változatra pedig akár mobiltelefont is.

Céges rendezvényeken, kiállításokon jellemző, hogy az emberek nyakpántot viselnek, amire rá van erősítve egy névjegykártya vagy promóciós kártya, de akár belépőket is lehet árulni nyakszalaggal. Fesztiválokon is különösen ideális a nyakpántok forgalmazása, hiszen a fesztiválozók féltik a mobiltelefonjaikat, és inkább hordják a nyakukban, mint mondjuk a zsebükben. A nyakpántok így kiváló reklámhordozók lehetnek akár az egy hétig tartó fesztivál teljes időtartamára.

A Nyakpánt (akár) kreatív kiegészítőkkel is (fotó: www.1001reklamajandek.hu)

A Nyakpánt (akár) kreatív kiegészítőkkel is (fotó: www.1001reklamajandek.hu)

A nyakpántok színe változó, tulajdonképpen bármilyen színben megrendelhető, érdemes a cég arculatához igazítani, és nem egy másféle színt használni helyette. Választhatunk a mintás változatok közül is, ennek hátránya azonban az, hogy eltakarhatja, vagy elolvashatatlanná teheti a cégnevet, ha túl mintás, vagy a szövegbe beleolvadó színt választunk. A nyakpántnak túl azon, hogy legyen szép külleme, a reklám funkciója az elsődleges, ezért inkább az egyszerűségre kell törekedni, mint a túlzsúfoltságra. Természetesen lehetőség van felirat nélkül is vásárolni nyakpántokat, de így már nem lesz belőle marketingeszköz.

Ez a reklámajándék nem túl drága, még akkor sem, ha nagyobb tételben vásároljuk meg. Könnyedén szállítható. Ez akkor fontos, ha előre megrendeljük a nyakpántokat, és egy rendezvény helyszínére kell vinnünk őket. Kétszáz nyakpánt egy kisebb dobozban elfér, de mondjuk kétszáz bögrét már nem olyan egyszerű szállítani.

Hasonló bejegyzések..