2013. augusztus 16. 16:57.

A Battlefield az egyik legnépszerűbb belső nézetes lövöldözős játék, amelynek első része több, mint tizenegy évvel ezelőtt, 2002-ben látta meg a napvilágot svéd fejlesztők által. A legújabb epizódot, melynek neve egyszerűen csak Battlefield 4, október végétől kaparinthatják meg a rajongók.

A játék több platformon játszható, Microsoft Windows és iOS mellett az Xbox szerelmesei és a Playstation rajongói is élvezettel merülhetnek bele a játékba. A 4-es szám elég csalóka, ugyanis a Battlefield sorozatnak ennél több része van, a 2002-es első játék a Battlefield 1942 nevet viselte, utána még kijött a Battlefield Vietnam 2004-ben, kifejezetten Windowsra. A 2005-ös Battlefield 2: Modern Combat kiegészítést már Xboxra és Playstationre gyártották.

A legújabb családtag elsőként az Egyesült Államokban és Brazíliában fog megjelenni 2013. október 29-én, az Európai Unió országaiban november 1-jétől lesz elérhető. A 4. részben a PC-s változatok és a nextgenes konzolokon várható komoly grafikai javulás az előző részekhez képest. A Playstationös és Xboxos változatok már gyakorlatilag az előző részben is szinte teljesen tökéletesek voltak.

Hamarosan itt a Battlefield negyedik része!

Hamarosan itt a Battlefield negyedik része!

Mit hoz még a 4. széria? Bővül a játékmenet, sokkal könnyebben lehet irányítani a karaktert és a csapattagokat is. Az egyjátékos mód mellett nagyobb hangsúlyt kap a többjátékos üzemmód is, így akik együtt szeretnének rombolni, azok mostantól még élvezetesebben tehetik meg.

Folyamatosan derülnek ki az információk az új játékkal kapcsolatban, ezért mindenkinek, aki rajongó, vagy csak most ismerkedik ezzel a remek darabbal, érdemes folyamatosan néznie az ezzel kapcsolatos híreket. Nagyon valószínű, hogy a Battlefield 4 az ősz nagy slágere lesz a Call of Duty: Ghosts-ja mellett.

Hamarosan itt a Battlefield negyedik része! nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Szép kártya elfogadóhelyek listája: www.szep-kartya.com

Hol fogadják el a Szép Kártyákat?

2013. június 1. 17:41.
Horváth Éva - Éden Hotel 2.

Éden Hotel 2. – Mexikó hamarosan

2012. február 11. 10:33.
Stohl András

Stohl András hamarosan szabadul

2012. január 13. 17:58.

Idén sokkal látványosabb show lesz

2011. augusztus 29. 11:55.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
Andy Vajna és Palácsik Tímea

Palácsik Tímea már túlesett az első ruhapróbán. A Blikk információi szerint a modell egy csodaszép, 7,5 milliós költeményben mondja ki ...