X-faktor döntő hétvége: kiesett Krasznai Tünde

Elérkeztünk a végső finálé hétvégéjéhez az X-faktorban. A szokásos két napig tartó végső döntőben három versenyző mérkőzött meg egymással, a ByTheWay, Danics Dóra és Krasznai Tünde.

Krasznai kapta a legkevesebb nézői voksot, így neki kellett az utolsó pillanatban elbúcsúznia a győzelem lehetőségétől.

Az már biztos volt, hogy idén nem férfi győztest avatnak az X-faktorban, ugyanis a legutolsó fiú, Csordás Ákos a múlt héten már búcsúzott a versenytől.

A visszavonulni kívánó Első Emelet zenekarral indult az este, a banda a döntősökkel együtt énekelte egyik ismert dalát. Az este során a döntősök három-három produkciót adtak elő, először azt a nótát, amivel megismerhettük őket a selejtezők során. Tündét megdicsérték, elmondták, micsoda változásokon ment keresztül azóta, hogy bemutatta az Alicia Keys dalt. Danics Dóra és a ByTheWay is pozitív kritikákat kaptak, mindannyian örültek, hogy újra előadhatták első muzsikájukat.

Az X-faktor 2013 harmadik helyezettje Krasznai Tünde

Az X-faktor 2013 harmadik helyezettje Krasznai Tünde

A második fordulóban párbajdallal nyitottak az énekesek, egyedül Danics volt az, aki soha nem párbajozott a verseny során. Alföldi nagyon megdicsérte Krasznait, rendhagyónak, különlegesnek érzi őt. A ByTheWay az ABBA: The winner takes it all dalát hozta el, Tóth Gabi a meghatottságtól és a sírástól alig tudott megszólalni. Gabi annyira a dal hatása alatt volt, hogy Danics produkciójakor sem tudott másra gondolni, hangi problémákat emlegetett, amit nem fejtett ki.

A harmadik fellépéskor a duetteké volt a főszerep, Krasznai Tünde Takács Nikolasszal adta elő a Hallelujah-t. (Nikolas ezzel a dallal lett ismert az első X-faktorban, ahol másodikként végzett) A ByTheWay Bozsek Márkkal kiegészülve adta elő Márk selejtezőbeli dalát. Danics Dóra Dés Lászlóval, zongorakísérettel adott elő egy dalt, a mentorok állva tapsolták meg őt is és a ByTheWayt is.

Később a Kistehén zenekar lépett fel, majd a tizenkét döntős adott elő egy közös produkciót. Az este végén fény derült arra, hogy ki nem vehet részt a vasárnapi végső fináléban, és a legrosszabb pillanatban búcsúzik a versenytől.

A három versenyző közül Krasznai Tünde kapta a nézőktől a legkevesebb szavazatot, így harmadik helyezettként zárta a versenyt. A vasárnapi fináléba a ByTheWay és Danics Dóra kvalifikálta magát.

Hasonló bejegyzések..

8 hozzászólás

 1. cus szerint:

  friss ellentmondás.
  Krasznait nem érdekli az egész,de elmenne megvédeni magát a Parlamentbe.

  Ezeknek az agyával is baj van.
  1)Black nem érti,hogy a hálószoba az magánszféra,de nyilvános aberrált dvd-ék tömeges gyártása viszont üzenet.
  2)Krasznait meg senki nem akasztotta fel,de az egyenlők között azok lesznek az egyenlőek,akiknek az életébe van valami tartás a pénzszerzés iránti vágy ellen is.

  Az egész történet arról szól,ér e valamit az,ha a nők 99%-a nem megy ilyenre,mert nem érzi erkölcsösnek azt hogy a természetnek az ilyen adását ilyen célokra használja fel.
  Ez a kisebbség meg azt akarja bemagyarázni,az Rtl hátterével,hogy nem ér semmit ez az erkölcsi magatartás.
  Nincs igazuk,éljen a többség és éljenek a gyerekek.
  Rtl gyerekgyalázó.

 2. bal szerint:

  menjetek az aberált catingokra,majd az Rtl elmossa,hogy az csak múlt?
  Ugyan.
  Éljen az a 99%,aki nem váltja a természeti javait ilyen csúnya dolgokért.

 3. bal szerint:

  mnejetek a .. castingokra,mert másnap az csak a múlt lesz.Mindenki egyenlő.
  Ezt reklámozta az Rtl a Krasznaivval.

  Azért legyen egyenlőbb a sorban az,aki a természeti javait nem váltotta ilyen .. pénzre.

 4. hi szerint:

  előzőben.
  erotika,világszinten,elintézheted.

  Gyenge volt a mezőny,meg Danics is jobb volt.Láttuk az adatatokat.
  Nehogy már kitalálják,hogy az egysíkú Krasznai,a kb 20 magyarral tömött placcon jó.

 5. hi szerint:

  vicces ahogy a minimális kisebbség zsarolni próbálja a hatalmas többséget.pl Terry Black nyilatkozata undorító.
  Tényleg azt hiszik hogy az emberek hálószobája és a média nagy nyilvánossága(az aberráció nyilt reklámozása pénzt felvéve) ugyan az a hatás?
  Azt csinál mindenki amit akar a magánszférában a boldogságáért vagy tönkre menetelért(egy áldozat lesz)
  A pornó között is több alműfaj létezik és emelett az eurotikus soft porno is létezik,ami nem mutat nemi szervet.Szóval nem lehet egy kalap alá venni mindent,hogy azt mondják,nézik az emberek a pornót.
  Egy filmen reklámozás súlyos eltéritést léptet fel és sokan vállnak aberáltá mert mások jó pénzt kapva ezt reklámozzák(Krasznai)
  Oké csinálják,de nem fogják fel,hogy rengetegen nem nézik vagy csak az eurotikát.Világszonten,99%-a női nemnek nem áll sorba ilyen gusztustalan pénzkeresethez,ezt sem fogják fel? Akkor miért ők akarnak diktálni?
  Csöndbe kénne nekik maradni,nem hogy még egy újabb erkölcsi határt is átlépniük.De ez az életük,a felvonulás,a maguk képére formalás.
  Ma már nem égetnek,nem akasztanak nőt,szóval foglalkozzanak a maguk kis kisebbségével(ott lehet élvezni) és ne próbáljanak minden erkölcsi történelemből fakadó dolgot felboritani.
  Rtl kevés sms pénzért is megteszi.Azt mondja a Krasznaival,téljesen természetes az amit a Krasznai csinált,nem létezik a múlt sem.
  Ezáltal példát mutat,hogy állj sorba te is a verő szadó,kötözös filmekre,mert utána elintészheted avval,az csak a múlt.
  Ez az egész történet arról szól,hogy vannak emberek(Rtl),akit a pénz mindenen túl felülír.
  De ilyen kevés sms pénzért? inkább belekeveredtek.

  Krasznai mellet rengeteg,komoly nevelésű,becsületes énekesnő van,aki még jobb is.Nem is ő nyert,a Danics jobb,vele kell foglalkozni.

 6. host szerint:

  Kiderült hogy az Rtl egy x faktor rabszolgatartó,mivel most már avval zsarolja a Parlamentet,hogy a Krasznai nem,akkor a többi sem lép fel.
  Erkölcstelen tartja az Rtl a lépést?
  Hát ők azok,mert egy aberrációt reklámozó embert is mindenhová benyomnának.Múlt nem számít? Ez olyan lenne,mint a Purge című film,hogy van egy nap,amikor azt csinálsz,amit akarsz.
  Azt hiszik,szado-pornót mindenki néz,meg mindenki sorban áll erre a casting-okon?
  Normálisak?A többség nem néz,vagy nem szereti,főleg a régi kor,aki ugyan úgy nép.
  Nem azt mondom hogy a Krasznait fel kell akasztani,de azért határt kell szabni a mindig is a pénzre menő Rtl új “törvényeire”

 7. her szerint:

  Ha olyan népszerű lett volna a Krasznai,akkor megnyeri.
  Azért kerestek a nevére sokan,hogy tényleg igaz e hogy pornós volt.
  Aztán rájöttek,nem csak az volt,hanem az aberráció nagykövete,aki csak állattal nem.
  De ez Rtl-nek ez se smafu,mert ő az isten,aki új erkölcsi kódex megírását is vállalja.
  Másokra mutogat hogy ez a trend? Nem.Ez a “pénzért a Mózes tábláját is darabokra töröm”.De ilyen kevés pénzért? Romlott lélek az Rtl.

 8. host szerint:

  Az Rtl pár száz ezer forintért,ami a Krasznaitól 3 hónap alatt bejött,már erkölcsi értékek,könyvek átírását is vállalja.
  Jó példa,ma már a pénz éhesség mindent felülír.