Kozsó beperli Lady GaGát

Az Ámokfutók énekese Kozsó be akarja perelni a világhírű énekesnőt, Lady GaGát, mert állítása szerint tőle lopta el a Paparazzi című számának egy részét.

Az énekes amerikai menedzsmentje lopás miatt dollármilliókra akarja perelni Lady GaGát. Kozsónak rajongói szóltak, hogy a világhírű énekes dala állítólag hajaz az ő egyik munkájára.

Kozsó azt nyilatkozta, hogy bár kedveli Lady GaGát, nem követi a munkásságát, ezért is nem tűnt fel a hasonlóság. Amint megtörtént a rajongói figyelmeztetés, Kozsó a zenei archívumában elkezdte keresni az ominózus dalt, amit meg is talált.

“Óriási szerencse, hogy megtaláltam minden régi próbatermi és bulifelvételt még eredeti szalagra és kazettára rögzített változatban” – nyilatkozta. Hozzátette, hogy az említett techno stílusú dalt csak bulikon játszották még 1992-ben. A dal nem került végül lemezre.

Lady GaGa Paparazzi című dala – plágium lenne?

Kozsó elmesélte, hogy szinte azonnal felhívta tengerentúli menedzsmentjét, hogy mi tévő legyen az üggyel kapcsolatban. A menedzser úgy döntött, jogi útra tereli az ügyet, és feljelentést tesz Lady GaGa ellen. Az énekes azt mondta, hogy míg menedzser kizárólag peres úton hajlandó megoldásra jutni, addig ő másképpen gondolkodik, el tudna képzelni akár egy duettet is a világhírű énekesnővel.

Kozsó azonban úgy döntött, inkább a menedzsmentje kegyeire bízza a továbbiakat, mert ő nem az a csatározós típus. A producernek pedig eltökélt szándéka perre vinni az ügyet.

Kozso: szívesen énekelne Lady Gagával duett a pénz helyett

Kozso: szívesen énekelne Lady Gagával duett a pénz helyett

Hasonló bejegyzések..

1 hozzászólás

  1. r11 szerint:

    Ez a nyomorult csak így akar több pénzt összeszedni, ki ő hogy bárkit pereljen, már nem is zenél, meg amúgy is hallgathatatlan volt a zenéje, viccnek jóvolt talán, szégyen ez az ember, Lady Gagát se szeretem, de ez akkor is gáz és csak a Magyarokat fogják megint lenézni, már ha ennél jobban ez lehetséges..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: