X-faktor 9. élő adás – Kiesett Csordás Ákos

A 9. élő show a kedvencek jegyében telt, az énekesek mentoraik kedvenceit és saját kedvenc dalukat adták elő, de duettel is színpadra álltak. Ez volt az utolsó adás a finis előtt, Csordás Ákos kapta a legkevesebb szavazatot a nézőktől.

Közeledik az idei X-faktor végjátéka, már csak négyen vannak versenyben. Geszti tulajdonképpen még nem veszített versenyzőt (Bozsek Márk nem esett ki, hanem egyszerűen csak kilépett), így mindkét mentoráltja megvan, Gabinak ott van Csordás Ákos, Szikorának pedig a ByTheWay. Az est Istenes Bence spárgájával indult, majd belekezdtek az éneklésbe a versenyzők.

A négy énekes három produkcióval készült ezen az estén. A Rolling Stones I can’t get no slágerét hozta elsőnek Krasznai Tünde, aki dicséretet kapott a mentoroktól a produkciójáért. Másik dala egy Tankcsapda nóta volt, az érzelmesre sikerült átdolgozás nagyon elnyerte a zsűri tetszését, Szikorának már csak a tornacipő hiányzott.

Csordás Ákos egy LGT dalt és a Metallica Nothing else matters című világslágerét hozta el. A zsűritagok a fiú tánctudását kritizálták, hogy a háttértáncosok mozdulataiból nagyon kilógott. Alföldi és Szikora még mindig nem teljesen elégedett Csordással, hiányzik valami a produkcióiból.

Csordás Ákos 2013 legjobb férfi hangja

Csordás Ákos 2013 legjobb férfi hangja

A ByTheWay kedvenc dala Ákos: Ilyenek voltunk című slágere, amit Geszti iskolásnak tartott, de a többi mentor tetszését elnyerték. A másik dal, amit elhoztak, Szikora nagy kedvence, a nagyon nehéz Bohemian Rapsody a Queentől. Bár nem volt tökéletes az előadás, a fiúk kihoztak a világhírű Queen-nótából annyit, amennyire képesek voltak.

Danics Dóra egy Adele dallal kezdett, ám a Set fire to the rain nem sikerült túlságosan jól, a mentoroknak egyáltalán nem jött át, és az énekes is érezte, hogy ez nem sikerült túl jól. A második dal az Egyszer volt, ami egy Presszer Gábor zene, Rúzsa Magdi előadásában. Az ítészek sokkal jobban megdicsérték érte.

Két duettet is előadtak a még versenyben levő énekesek, Csordás Ákos a ByTheWayjel állt színpadra a One way or anothert adták elő, majd Krasznai Tünde és Danics Dóra robbantották fel a Creedence Clearwater Revival: Proud Mary dalával.

Az este sztárfellépője az egykori mentor, Nagy Feró volt.

Mint mindig, most is vasárnap derült fény a párbajozók kilétére, ezúttal Krasznai Tünde és Csordás Ákos küzdött meg egymással. Csordás egy Charlie nótával harcolt, Krasznai pedig egy Rolling Stones átdolgozást adott elő. A mentorok nem tudtak dűlőre jutni, a versenyzők két-két voksot kaptak (Alföldi Krasznaira, Szikora Csordásra voksolt), így előkerült a boríték. Lilu végül bejelentette, hogy a legkevesebb voksot Ákos kapta.

A jövő héten rendezik meg a végső döntőt, melyben az eddigi évadoktól eltérő módon két lány és egy banda képviselteti magát. Az előző három szériában férfi győzelem született, ez idén már biztosan nem történik meg. Csordás Ákos lett 2013 legjobb férfi hangja a negyedik hellyel. Banda még soha nem jutott a legjobb öt-hat közé sem, így történelmet írt a ByTheWay, akik nem mellesleg kiestek, de Bozsek Márk visszalépésével visszatérhettek. Krasznai Tünde egy párbajon vett részt, Danics Dóra viszont párbaj nélkül menetelt a döntőbe.

A végső döntő hétvégéje bizonyára fog izgalmakban bővelkedni, szombaton megtudhatjuk a harmadik helyezett nevét, vasárnap pedig megtudjuk, hogy ki vagy kik lesznek a 2013-as X-faktor győztesei!

Hasonló bejegyzések..

3 hozzászólás

 1. host szerint:

  A Krasznai celebségének eljövetele a mai világot adja,ahol majd a pénzes elit,látva a filmjeit,megveszi barátnőnek és ő imádja a bundát.
  Ha nyilvánosan is vállalta a bundáért,mit neki barátnőként egy kamera nélküli hálószoba.Kovitól,Siggfreditől vagy egy magánember(dr gipsz jakabtól) jön a pénz,az mindegy,hangsúly a jöjjön van.
  Zeneileg annyira telitett a piac,hogy sok a változatosabb,jobb énekesnő a lemezkiadásokban.

  A férfiak nézik a pornót?
  Azok ha a női meztelen testet nem néznek,akkor ott baj van,nagyobb baj,mint az Armageddon:)
  Itt a hibásak,a készitők,szereplők.Ez a felnövekvő dömping(mindenhol folyik a net-en) már a párkapcsolati világot is képes elkapni.
  1% virtuális nő,elveszi 99% hús-vér nőnek az életét.A férfiak fantáziája szárnyal,még ha írányitot is,és az élő test nem lesz olyan izgalmas.
  Ez nem magamból való kiindulási retorika,ez létező vélemény és népbetegség lesz a világon.
  Gyönyörű fiatal nők is a pornóban(semmi bélés).Soha meg nem kapott nőkre ve.i a férfi naponta többször,ott nem kell barátnő.Aztán majd a nők sikálnak és tényleg lesz olyan is,amelyik az egyik filmben volt,hogy felvett egy sisakot az ember,ami orgazmust csinál.

  Szóval nem azt mondtam,hogy a műfaj nem létezik,de legalább a média tartsa meg a határt és ne követendő példának mutassa.Azok az emberek sokat keresnek a avval hogy vissza visznek minket az állatvilágba(mert ragadozók vagyunk).Ne kelljen még a médiát is megszállniuk,ahol nem hogy elitéli az aberrációt reklámozó Krasznait az Rtl,hanem szinte harcba száll érte,evvel sokaknak azt mutatja,ez se gát,nincs határ,ez az új világ.
  Magyarul,pénzért king kong is jöhet.Ha az sms küldök úgy gondolják,a king kongra is nyomnak,akkor kibővitjük a csarnokot tetejét,csak küldjenek:)))
  De akkor ebből az derül ki,hogy a Krasznaira nyomtak és ezért sikálja tisztára őt az Rtl.Az Rtl,100 ezer forintért is felrúgja az erkölcsi szabályokat,nagyon olcsó manus.
  Nézettség(nézők) 1%-a szavazz.Nem az ország tolja.Olyan kicsi a szavazatszámok vannak,hogy akár egy pornócézár és a rokonok is poénkodhatnak vele:)

  A byetheway különben az ász,neki van a legtöbb fan-ja,csak nyomni kell.
  Ő a köztes megoldás ebben a gyenge szériában.
  Danics is nagyon jó,de akkor nagyobb esélye lett volna,ha Krasznai kiesik,mert így a két nő kilővi egymást.
  De ha a byetheway-re tesz a község,falu,város(mert ők minden mezsgyét megszólitottak),akkor ővék.

 2. host szerint:

  Voltak a történelemben pasifaló sztárok?
  Eleve nem sztár zenei minőség a Krasznai+látta valaki hogy nagykörben reklámoztak mások a szadizmust?
  Hálószobában azt csinál mindenki amit akar,de a média az más.

  Külön kell választani.
  Van az erkölcstelen és félre nevelő magatartás,amit nem kénne avval reklámoznia az Rtl-nek,hogy amit a múltban művelt a Krasznai,az sajnáltatásra való.
  Mert folyamatosan ezt csinálják és pont ebből a sajnáltatásból profitált és volt aktiv sms bázis.Nem a másik írányba indult el az RTl,ahol el itélnék az abberáció reklámját,mit bűnszövetséges.
  Sokaknak a rászorulásból kell pénz és akkor a nők kutyákkal,lovakkal is stb?Mondjuk a Krasznai nem,ő csak minden mást reklámozott.
  Ez a felvetés nem igaz,mert 99%-a női nemnek nem teszi,akármiylen körülmények között él.Tehát ehhez kell egy elferdült elme,aki a természetet rabolja ki,és nem az elméjét.
  Ez az 1% VIRTULÁLIS nő,tönkreteszi a többi 99%-ot.(erről késöbb)
  Tehát új dimenziót nyit a köz és kereskedelmi média,hogy ez teljesen természetes,mert megyünk lejjebb az értékben és az Rtl ezért kifelé mutat a világba és közben nem jön rá hogy ő a szócső.
  De az Alföldi miért is jönne rá?
  Hisz mindig a figyelem felkeltés volt a célja,azért lett meleg,mert irigyelte a nőkre irányoló erős figyelmet,ezért meleg lett,mert arra szeretnek mutogatni.Sok meleg nem genetikailag az,hanem a mutogatás,felvonulás a kedvence.
  Alföldi sem lett vezető szinész,a rendezői felfigyelést a meleg remdezései adták,de ott is a kritikákban le van maradva.
  Krasznai is ugyan az.A pornóban sem volt elit,csak egy jól “dolgozó” és a zenei iparban is egysikú celeb lesz.Olyan gyenge volt most a mezőny,hogy itt a kiejtése,a rekedt hanghatás,ami kétségtelen hatásos,erre is elég volt.De 20 szám után kiderül,hogy fejfájós a felépités.
  Meg a női zenei ipar telitett a valódi énekesnőkkel,még ha ebből a show-ból is nézzünk(Wolf,Janincsák)

 3. ged szerint:

  Kiemelés.
  Az Rtl a Krasznaival elismeri,hogy a !nagy nyilvánosság!előtt széklet távozó helyet tágítani,ütni verni a nőt,az semmilyen hátrányt nem ad,természetes erkölcsi magatartás és senki ne tartsa rossznak.

  Csordás sokrétű volt,a fiatalsága miatt dobták ki.Megérdemelte volna a döntőt,igazi közszereplő.