Új tehetségkutató indul 2014-ben: Jön a Rising Star!

Jövőre lesz 10 éve, hogy elindult a Megasztár első szériája. Biztosan vannak sokan, akik emlékeznek még Gáspár Laci, Tóth Vera vagy Oláh Ibolya első próbálkozásaira.

Az évforduló örömére a TV2 egy új tehetségkutató műsort indít, a Rising Start, mely egyenesen Izraelből fog érkezni a kereskedelmi tévé adásába.

Az elmúlt tíz évben nem volt olyan év, hogy valamelyik kereskedelmi tévén ne lett volna tehetségkutató műsor. Ezek a műsorok általában énekesekre vagy zenészekre vadásznak, mint a Megasztár, az X-faktor vagy a Voice, de ide sorolható Az ének iskolája is.

Egyedül a Csillag születikben léphetnek fel nem énekes tálentumok is. A jövő év sem múlhat el show nélkül, az RTL Klub bejelentette, hogy Csillag születik már biztosan lesz, a TV2 pedig kontrázott, 2014-ben is műsorára tűzi a gyermekek tehetségkutatóját, sőt, Nagy Duett is biztosan lesz majd.

A Rising Star érkezését Friderikusz Sándor jelentette be a Sztárban sztár döntőjének kellős közepén.

Rising Star 2014 - Új tehetségkutatóval jön jövőre a TV2

Rising Star 2014 - Új tehetségkutatóval jön jövőre a TV2

A Rising Star egy teljesen új énekes tehetségkutató műsor, amely izraeli gyártású, és ott nagyon szép sikereket ért el. A showt idő közben olyan országok is megvásárolták, mint az USA vagy Franciaország, hozzánk 2014-ben fog érkezni. A műsor legnagyobb különlegessége, hogy nem SMS-ben kell szavazni majd a kedvencekre, hanem a mobiltelefonra letölthető alkalmazáson keresztül lehet hallatni a hangunkat. A versenyzőknek legelőször az applikációt letöltő és szavazó nézők szívét kell megnyerniük. Ha bizonyos szavazatmennyiség után pozitív a mérleg, akkor juthat az énekes tovább.

Arról egyelőre nincsenek pontos információk, hogy mikortól és hogyan lehet jelentkezni a legújabb tehetségkutatóba, de szinte biztos, hogy hamarosan meg lehet tenni az első jelentkezéseket. Figyeljék a TV2 honlapját a legfrissebb információkért!

Hasonló bejegyzések..