Rocktenors – 4. döntő

A Rocktenors majdnem kiesett az előző adásban, és ez megviselte őket. A Hajdu Ikrekkel párbajoztak, de aztán sikeresen jöttek ki a “harcból”, és folytathatták az x-faktort. A fiúk tudták, hogy most nagyon meg kell mutatni tehetségüket, nem kerülhetnek még egyszer hasonló helyzetbe, mi több versenyben kell maradniuk.

Azt is meg akarták mutatni, hogy ők az igazi rockzene képviselői, ezért ennek megfelelő volt a feldolgozásuk is. Bár a produkció inkább tűnt egy hamis üvöltözésnek, mint profi előadásnak.

Nagy Ferónak tetszett, ahogy énekeltek, de megjegyezte:

Már megint pattogtok, mint kecskeszar a deszkán

Keresztes Ildikónak nem tetszett, szerinte “saláta” volt. Miki mentornak egyértelműen tetszett, ezért nem is értette Ildikó véleményét. Geszti megvédte a fiukat, Feró pedig eltévedt a fenti beszólásával. A rockcsapat mentora örült, hogy sikerült végre visszatérniük saját gyökereikhez.

A Rocktenors produkciója

Hasonló bejegyzések..

10 hozzászólás

 1. heiled szerint:

  Sajnos én nem örülök annak, hogy ez a program, nem tehetségkutató verseny. a tehetség nem csak a modern zenei tudásból áll. az idösebb korosztály tudja mi a tehetség, aki minden stilusban OKé. hangos üvöltésel fejezik ki a fiatalok az érzelmeiket. Lira és szép dallamok sehol. Miért???
  Miért a hozzá nemértők döntik el a végén mert van pénzük nyomni a billentyűket. hogy ki a tehetséges ki lesz a győztes ekkora összegért.Én láttam a külföldi X Faktort nem egyszer ott valóban minden kategoria megmutatkozik és minden korosztály. ez egy ifjusági sow. semmi más. sajnos.Pedig szivesen látnánk igazi tehetség találó versenyeket ahol dalolnak.Bocsánat.

 2. Tomi szerint:

  Engem boldoggá tesz, hogy a “Rocktenors” itt van még. A mocskolódóknak üzenem, hogy a nézőktől kaptak több szavazatot, illetve támogatást.
  Szükség van rátok fiúk! Hajrá!!!!

 3. Éva szerint:

  Szerintem nagyon szép, művelt a hangotok és nagyon jó számokat választotok a hangi adottságaitokhoz. Akikben ekkora elszántság van a tehetség mögött az nagyra értékelendő. Így hát a szinpadon huzzátok ki magatokat, állatokat szegjétek fel, még a párbajnál is, hisz olyan ez, mint mikor szembe kell nézned a legnagyobb viharral, de biztosan tudod, hogy le fogod győzni azt, mert akarod, s mert tudásodra mindig magabiztosan támaszkodhatsz. Mindig csak előre tekintsetek. Gratulálok, s nagyon- nagyon drukkolok nektek.

 4. Magyar Kitti szerint:

  hát sztem nem kell fizkázni rocktenorsot szerintem nagyon is jók ♥

 5. erikagabriella szerint:

  A Rocktenors a szín ebben a műsorban! Itt kell lenniük,még…ha pedig kiesnek akkor nyílt pályájuk van ebben a műfajban! Fantasztikus. Iszonyat tehetségesek:)

 6. Cicamaiden szerint:

  Szevasztok!!Én igenis örülük hogy bent van a Rocktenors!!!!!!!!!!!!Szerintem baromi jóóó a hangjuk és nagyon meggyőző az előadásuk!!!!Szerintem az Apollo23 egy nyálas banda nincs szüksége Magyarországnak ilyen nyáladzó fiukra van belőlük elég!!!!!!!HAJRÁÁÁÁÁ ROCKTENORS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 7. Lázár Szabolcs szerint:

  Jó estét
  Nem hiszem el hogy még mindig itt vannak.
  Már régen ki kellett volna essenek. A bagzó macskák muzikálisabbak mint ez a banda. Ez a mai is minősithetetlen volt, hát kugrottam a TV elől annyira gáz…..Nem értem hogy nem látják ezt a mentorok. A közönség látja és hallja, mostmár a Geszti is lemondott róluk, de valakik a háttérből benntartják őket. Nagyon gáz, az egész műsor szinvonalát és hitelességét teszik tönkre. Ki vagyok akadva!!!

 8. evo szerint:

  hat igen sajnos az apolo23 esett ki a jatekbol:(

 9. Leonidas szerint:

  Sziasztok!
  Nagyon szomorú vagyok, hogy ti még mindig bent vagytok!
  Szerintem nem véletlenül párbajoztatok háromszor!
  Olyanok esnek ki a ti vinnyogásotok miatt akiknek sokkal jobb hangjuk van!
  Az az érzésem, titeket valamiért bent akarnak tudni!

 10. salátaréka szerint:

  jók vagytok harjá igy tovább

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: