Antal Tímea: 2012. december 1. élő adás

Antal Timi nagyon megijedt az x-faktor elmúlt adásában, amikor az utolsó 3 között maradt, amiből végül aztán továbbjutóként léphetett ki.

A kisfilmből megtudtuk, hogy Timi mindig is szerette a népdalokat. A 8. döntőbe is egy ilyen népdalt hozott el nekünk elsőként.

Geszti Péter szerint fényes, ragyogó és szép produkció volt. Keresztes Ildikó még mindig több szenvedélyt hiányolt a dalból, Feró elégedett volt az előadás erejével.

Antal Tímea első produkciója

Antal Timi 2. előadása

Hasonló bejegyzések..

9 hozzászólás

 1. maci szerint:

  HAJRÁ TIMI CSAK IGY TOVÁBB !

 2. Gizus szerint:

  Gratulalok ,nagyon tettszik ahogy enekelsz csak igy tovabb,ilyen szep es eros hangja csakis egy erdelyi tisztaszivu leanyzonak lehet!!!!!!

 3. ch szerint:

  gyerekek.ha van a stábban egy ilyen valóban énekzenei hanghatás énekes,akkor meg lehet hatni a nézőt.
  magyar régi(60-70-es évek közötti vagy Cserháti) és külföldi(1990 fölötti) ismert lírai kell a finish-ben.

 4. funk szerint:

  A Carly Rose remek dalokat kap.Nem mozgatják ki ott sem,mert katarzisig szokta emelni.Mondjuk ezt 13 évesen teszi,szóval a mentorok az ufózással(ez ufó) jól megemelik a népszerűségét.
  Az Antal Timi még nem kapott igazán szívre szóló dalt.
  Elvégezte megfelelően a stílus munkákat is(tánc,gyors-tingli)
  Most kell a világon bejáratott sláger lírai,mert a csaj ki tudja ereszteni hogy közbe nem megy el az érzelem.

 5. saska szerint:

  Nem tudja valaki mi annak a számnak a címe, ami a bemutató videó alatt megy, Timi kiskori szereplése utániról van szó!

 6. Judit szerint:

  en is neked drukkolok Timi.Szuper vagy !

 7. dikó szerint:

  ÉN AZ OLÁH GERGŐT TARTOM A LEGNAGYOBB ESÉLYESNEK ÉS MELLETTE TESZEM LE A VOKSOMAT MINDIG. AMIT Ő CSINÁL SENKI NEM TUDJA, MERT SENKI NEM SZÜLETIK ZENÉVEL A ZSIGEREIBEN, KIVÉTEL A NÉGER ÉNEKESEK, DE ŐK MOST NEM ITT VANNAK. A GERGŐ EGY SZÜLETETT TEHETSÉG, DE MINDEN ADÁSBAN AZ EMBER TÖBBET VÁR, SZERETNÉM HA A GERGŐ MAGYARUL TÖBBET ÉNEKELNE. HAJRÁ GERGŐ CSAK ÍGY TOVÁBB.

 8. vihelmina szerint:

  De a többi is nagyon nagyon tetszett.S végül egy erdélyi lány is megnyerhetne az X Faktort,ilyen tehetséges szép tiszta hanggal.A nézők gondoljak meg hogy kire szavaznak.Remélem Timi fogja megnyerni.

 9. vihelmina szerint:

  remélem te fogod megnyerni az X Faktort nagyon nagyon szépen énekelsz s nagyon megfogod ez a szám olyan gyönyörű vagy remélem te nyered meg sok sikert ha lehetne akkor mindig ilyet kellene énekelned.Ha lehetséges lenne akkor mindig rád szavaznék.