Oláh Gergő : 2012. december 1. élő adás

Oláh Gergő az x-faktor 8. adása előtti héten töltötte be a 24. életévét, vagyis a szülinapi buli mellett kellett felkészülnie az élő showra.

Gergő kisfilmjéből megtudtuk, hogy már most eljutott oda, ahova mindig is szeretett volna.

Nagy Feró Gergő bulijaiban akar résztvenni, Keresztes Ildikónak pedig nem jött be az első produkció, szerinte alul teljesített.

Hasonlóan értékelt Malek Miklós is, neki sem jött át a dal mondanivalója. A produkció után Gergő úgy nyilatkozott, hogy be volt gyulladva a torka, ezért volt ennyire visszafogott az előadása.

Oláh Gergő első éneklése

Oláh Gergő 2. produkciója

Presser Gábor – Nagy utazás

Hasonló bejegyzések..

50 hozzászólás

 1. vitriol szerint:

  Panni! Fején találtad a szöget. Egyetlen rossz dalválasztás, és a kedvenc máris párbajozhat. Az nekem sem szimpi, hogy felmegy egy mocskolódó valakinek az oldalára, és ott okád. szurkoljon mindenki a kedvencének. Nekem nem tetszett a Zámbó, de nem küldtem neki negatív beszólásokat az oldalára. Gergő körül sok a primitív bunkó, de ő erről nem tehet. Geri szimpi pasi és nagyon jól énekel, a rajongói azok más kategória.

 2. Panni szerint:

  Kedves Névtelen ! Kíváncsi emberként mindenkor , minden esetben utána nézek mindennek , mielőtt bármit is leírnék . Megnéztem Gergő rajongó oldalát is , és megdöbbentem amikor újra láttam azokat az arcokat , akik ordenáré módon telefirkálták más versenyzők tiszteletteljes oldalait . Gergő rajongó tábora ne csodálkozzon , ha kedvencük mégsem nyer , mert az ilyen sötét kivégző megnyilvánulásokat nem biztos , hogy támogat a TEREMTŐ . Egy jóérzésű ember ezen elgondolkodik , nem segít egy negatív energiákkal körülvett versenyzőt , akit ilyen drasztikus , nyomdafestéket nem tűrő módon védenek a kieséstől . Ezektől a nem emberi kifejező módoktól én szomorú leszek , de más is , ezt elhihetitek .

  • Bálint szerint:

   Köszönjük Emese……..!!!!

  • Panni szerint:

   Kedves Névtelen ! Úgy szólítottam meg Önt , hogy nem használtam idéző jelet . A rám jellemző finomkodást a szakmában stílusnak , írói vénának nevezik , amit a sorok közt és a háttéri tartalom mögött érez , az a napra kész , pontos megfigyelő képesség . Nincs kőbe vésve , hogy nem emelhetünk ki számunkra kevésbé tetsző versenyzőt , ezért születtek ezek az oldalak . A véleményemen nem kívánok változtatni , és a hajnali ébredésemnek , nincs köze Oláh Gergely mindenkori teljesítményéhez . Gergő nagyon tehetséges fiatal , kellemes orgánumával karrier vár rá , de nem az övé az év hangja cím , a saját zenei ízlésvilágomban . Mellékesen , szép órát visel a bal csuklóján .

   • Névtelen szerint:

    Kedves Panni asszony! (vagy talán úr?) Ha képes kivülröl elemezni amiket itt összehord kérem tegye meg ,és hamar rájön mennyire “önfényezös” a stilusa! Iroi vénárol beszél ,pedig teljesen világos ,hogy ki is Ön…! Tudja ez nálam szakmai kérdés. Tehát hiába is ölt bárány bőrt a farkas, a vicsorgo fogait mindig kimutatja! Az utolso mondata mindent elárul…finoman szolva cinikus! Ugy mellékesen mi is a gondja azzal,hogy visel egy szép orát???

 3. emme szerint:

  szerintem gergo a legjobb o fogja megnyerni a x faktort!!

 4. Petkó szerint:

  Nem mondtam, hogy kinek kell nyerni. Csak volt egy észrevételem. Minden újság tele a Gergő és családja hetenkénti utazgatásaival. Én sem tudom kik lesznek a döntőben. GERINEK szurkolok, de fogalmam sincs ki lesz a nyertes. Bármi előfordulhat.

 5. lapos szerint:

  Szerintem Oláh és Antal donto lessz és Antal nyari a dontot!§§

 6. vitriol szerint:

  Nem a hírnév és a tehetségkutató tesz tönkre egy házasságot, hanem a FÉLTÉKENYSÉG!!!!!! Ellenszenves egy nő az Oláhné. Ha kell ha nem ott lóg a GERI nyakán. Nem csoda ha utána Gergő lelkileg gyötrődik. Majd azért nem tud nyerni.

 7. Petkó szerint:

  Hát szerintem az hogy család feszt ott van Gergő nyakán, az nem jó. Az asszonykának minek minden héten gyerekestűl meg pereputtyostól felutazgatnia, és Gergőt akadályozni a felkészülésben. Mert egy féltékeny feleség egy idő után nyűg és teher. A feleség maradna otthon a gyerekekkel, és nem költené el a kosztpénzt utazgatásra. Gergő akkor hűséges marad, ha nem ellenőrzik folyton. A családjáért küzd, ezt a feleségének be kéne látni, és nem kellene folyton zavarkodnia az x-házban.

  • Panni szerint:

   Újabb kifogások , hogy Gergő miért nem tud teljesíteni : beteg a torka , töri a magyart , zavarja a felesége , családja . Mondják ezt a rajongói . Miért is kellene mindenáron Őt választani ? Az év hangját keressük ! Gergő a jók közé tartozik , de nem a legjobb , és lehet ráfogni mindenféle külső zavaró tényezőkre , miért lehet kizökkenteni , a finálé előtt . Óriási csúcsokat döntenek meg Timi , Dávid Adél , egyre jobbak , Gergő közülük aki visszafelé megy .

 8. Tina szerint:

  Elolvadok a Gergőtől. Ő a nagy “szerelem”.

 9. arnika montana szerint:

  Szenvedélyes gyönyörű hangja van Gergőnek, ez az X-faktor. Táncolás nélkül is lenyűgöző. Olyan hang, amilyenre régen vágytunk. olyan kisugárzás, ami elvarázsol. Ő a legjobb a 3 x versenyzők közül.

 10. funk szerint:

  A Gesztinek van beszélője,meg is kezdte,annyira fél attól,hogy mentorként megint nem nyer.
  Az Adélt támadja az újságban,hogy ideje hogy róla kiderüljön az igazság.
  A Gergőt orvoshoz küldi hogy a gyengébb produkcióit a sajnáltatásba csapja át.
  Légúti panasz? mint sokaknak ebben az időszakban.
  Kezdő orrpolip? Ez már vicc.

  A többi 3 versenyző is menjen el vizsgálatokra és tárja fel problémáit.

  Le a Gesztivel.Az Adélnak és Timinek nagy a tábora és abban lányok is vannak.Ha a nem a két csaj játssza a döntőt,fogjanak össze.
  A Zámbó klánnak beszóltak a Gergősök.
  A Geszti beszólt az Adélnak.

  Antal Timi az utolsó esély ország.
  Végig ugyan azon a színvonalon ment.
  Tipp a Maleknak.Adjon neki lírait,még nem lőtte el a kieresztést a hangjával.A Carly Rose is avval megy.
  Antal képes rá hogy a hangjával érzelmeket csináljon,ki kell ereszteni,tartani a hangot.Jó nóta kell.Celine,whitney stb

  • Panni szerint:

   Timi hangjában óriási lehetőség rejlik , Bármit elő tud adni amivel világsztárok már domborítottak a szakmában . Malek Miklóson múlik , milyen dalt választ a fináléba , Timi bármit elénekel nagyon magas színvonalon .

 11. funk szerint:

  hát igen,a tinilány(ok) végképp nem szereti ha vissza utasítják.
  Keni,hízeleg a fórumokon,ezek után vissza utasításnak fogja fel,ha a Gergő nem nyer.
  A Gergő nyer és kész,ha apuci számlája bánja,hát bánja.
  Nem utasíthat vissza a helyzet.

  kb ennyi a Vastag,Gergő sorsa.Zeneileg nem a legjobbak.

  A Tv2-ben nem azért nyertek lányok,mert oda választják a jobbakat.
  lásd Wolf Kati,aki aztán tényleg profi,de nem szavaztak rá.

 12. kiss szabina szerint:

  Sziasztok én nagyon szeretném hogy Gergő nyerje meg mert az ősszes tiszta rossz kivéve Antal Timi és persze Gergő az a Csobot Adél egy beképzelt fuuuu de undorito beképzelt látátok hogy meg van viccelve a youtobe PINOKIÓ XDDDDD de Gergő a legjobb ha nem ő nyer akkor az egész Ország hülye ahhoz képest hogy ő közmunkás EGY KŐZMUNKÁSTOL ez nem semmi azért nem kell lenézni

  • szabina szerint:

   Ő A KIRÁLY ÉS Ő FOG NYERNIIIIIIIIIII

  • Panni szerint:

   Kiss Szabina ! Ha már Adélkát emlegeted , lehet róla paródiát készíteni , és most figyelj : ADÉLKÁBÓL AKKORA SZÍNÉSZ , TÁNCOS , ÉNEKES SZEMÉLYISÉG LESZ , AMEKKORÁT MÁR RÉGEN LÁTOTT MAGYAR SZÍNPAD ! AHOL Ő LÉP FEL , ODA NAGYON NEHEZEN LEHET MAJD JEGYET KAPNI , MERT TELT HÁZAS ELŐADÁSAI LESZNEK . Ebben a műsorban remélem nem a szociális rászorultság alapján döntenek , ez egy tehetség kutató , ahol Gergőt is felfedezték , megkapta az elismerést , DE NEM A LEGJOBB .

  • Panni szerint:

   Szia Kiss Szabina ! Közmunkások azok az emberek , akik rendszeres önkormányzati segélyben részesülnek , és cserébe kötelességük időnként , ha szükség van a munkájukra , bemenni dolgozni . Gergő az ilyen laza tevékenység mellett tudott karriert építeni , és nem a rózsa bokorból ugrott elő , hogy az év hangja legyen . Akinek volt zenei múltja , elmondta a válogatón , Gergő ezt elhallgatta . Nekem ezért nem jön be : a szegény közmunkás fiú népmeséje , akit mint a nép gyermekét feltétlen , minden áron a győzelemhez kell segíteni .

   • PIREZ!!! szerint:

    CSAK ÁMULOK AZ EMBERI OSTOBASÁGON…PONTOSABBAN A GONOSZSÁGON AMI SZINTE MINDIG AZ OSTOBASÁG VELEJÁRÓJA! NÉZZÜK CSAK PANNIT MENNYIRE RÖLKÖDIK,HOGY FOGÁST TALÁLJON GERGÖN AKI MINDEN TEKINTETBEN MAGASAN A MEZÖNY FÖLÖTT VAN! HOGY DÁVID ,VAGY A GICCSES ÉS ÁTLAGOSKA ADÉL TEHETSÉGESEBB???EZ EGYSZERÜEN SZÁNALMAS! TIMI AKI TALÁN NYERHET HA KÉPES HOZNI MAGÁT.

    • Panni szerint:

     Kedves Pirez ! Felesleges az erőlködésed , nem tudsz megsérteni , sem a vélt ostobasággal , legfőképpen , hogy gonosznak hiszel . Nem volt nehéz Gergőn fogást találni , miután az utolsó magyar dalában kilencszer siklott félre a hangja , ez már így a vége felé nem megengedhető . Az sem véletlen , hogy ezt már a MENTOROK is észre vették . A tehetség nem egyenlő a jó teljesítménnyel , a hangszíne nem egyedi , kissé fátyolos , és ha jegyekkel kellene értékelni : színpadi mozgás kitűnő , dalválasztás közepes , énekhang jó , de kevés a győzelemhez .

     • Névtelen szerint:

      “KEDVES” PANNI! AKI KERESI VALAKIBEN A ROSSZAT,AZ MEG IS TALÁLJA AZT…HA ÖN HAJNALBAN KÉPES ÉBREDNI CSAK AZÉRT,HOGY CSOKORBA SZEDJE EZEKET A NEGATIVUMOKAT(AMIK NEM VALOSAK) EZ AZÉRT FURA! A FINOMKODÁSA MÖGÖTT BIZONY OTT LAPPANG VALAMI MÁS….VALAMI AMI NEM TISZTESSÉGES! HA MEGNÉZZÜK A TÖBBI ERSENYZÖT,ÉS CSOKORBA SZEDJÜK A HIBÁIKAT, HÁT NEM IS TUDOM DE IGEN SOK LENNE. TIMI ,ÉS GERGÖ ÖK ÉRDEMESEK A DÖNTÖRE ,ÉS MINDEGY IS,HOGY KI NYER A KETTÖ KÖZÜL MERT VALOBAN TEHETSÉGESEK!!!!

 13. Lui szerint:

  Geri! ne énekelj magyarul, oszt jónapot! Toljad angolul vagy olaszul vagy cigányul. Nem kell mindenáron magyarul erőlködni, mikor baromi jól nyomod az angolt, és oltári jó hangod van. Megemelem a kalapom előtted!

 14. Lui szerint:

  Nemi berendezkedés? Pasi vagyok, de elismerem A Geri erotikus kisugárzását, pedig nem vagyok meleg. Hi-hi!

 15. Lui szerint:

  Nekem baromira bejött az amerikai dal.Szerintem buli volt. A Presser számát hagytam volna ki. NEm az ő stílusa. Keresztes meg Malek savanyú a szőlő????

  • Panni szerint:

   Tisztelt Lui ! A szavaidat értelmezve , szerinted Gergő erőlködik a magyar daloknál , hát ne erőlködjön , énekeljen szépen , érthetően . Aki magyar babérokra pályázik , ne a ritmikus táncával legyen erotikus , hagyjuk meg a szombat esti láznak , ott lehet mozgással nyerni . Mi magyar ország hangját keressük , nem egy tánc gurut . Malek Miklós nemzetközileg elismert zenei szakember , talán nagyobb szakértelemmel rendelkezik mint Te Lui , aki beindul egy tánctól . Ildikó kiváló énekesnő , a legjobbakból .

 16. gell szerint:

  Mindenhol a Zámbó van? Ugyan.
  Igaza van az Árpy bácsinak:)hogy a Gergő túl lett értékelve.
  Szóval a Zámbóékkal takarózni nem kell.

 17. mogyi szerint:

  Akik szerint a Gergő nem tud énekelni azok hallgassák aZámbó gyereket!

 18. gell szerint:

  -A rasszizmusból való sajnáltatást ne használják már ki.
  Még az is kedvez neki hogy ha nem tetszik,akkor azért mert cigány? Ugyan.
  Ez a verseny egy zenei verseny és nem népegészségügyi és társadalom.
  Az Rtl folyamatosan nyomja,állandóan ő a családi minta,aki nem is tudta magáról,meg dolgozott.

  Közben milliók tartanak el gyerekeket.

  -Óráról,órára kiderül milyen énektudási hiányóságai vannak,ha ez egyáltalán számít is.

  Nem lesz igazság ha megint a külcsín(nemi berendezkedés) számít.

 19. Tina szerint:

  Gergőnek 6.000, azaz hatezer rajongója volt az első élő show után. Azóta emelkedett 34.000 fölé, óráról órára emelkedik a lájkolók száma. utolérte, és már elhagyta a sokkal régebben a pályán lévőket. Gergő nem volt ismert. Én sem hallottam róla soha. Már az első válogatón kitűnt a tehetségével.

 20. Tina szerint:

  Ha Presser dalát angolul adta volna elő, ez a szám világsláger lenne. Jobb a hangja sokkal mint a Pressernek, pedig ő is nagyon tud énekelni. Gergő töri a magyart kissé. Ezért tűnt darabosnak. Ha a Gergőnek majd írnak a szerzők új dalokat, érdemes lenne két nyelvre írni. egy magyar, és egy angol verziót. Az angol verzióval külföldi producert kellene keresnie. Itthon belesüllyed csak a középszerűség mocsarába.

  • Panni szerint:

   Egy magyar tehetségkutató versenyen illik , sőt kell anyanyelvi szinten énekelni , ezek csak gyenge mentségek , és több sebből vérzik . Timi ki mert állni minimális zenei kísérettel , tiszta , szép , érthető magyarsággal . Gergő ezt nem merné bevállalni , azonnal kiderülne a hangi hiányosságai. Ne akarjon magyar ország hangja lenni olyan énekes , akinek problémát okoz a saját anyanyelve . A külföldi karrierjéhez viszont az angol nyelvtudása lenne kevés . Gergő már magával hozta a 30000 -res tábort , jobb ha tőlem tudod , miután én az első pillanattól számon tartok mindent ami a versennyel kapcsolatos , Gergő jó , de nem a legjobb .

 21. arnika montana szerint:

  Ez az! Az a bajuk sokaknak, azért fikázzák a Gerit mert cigány. Olyan hangja van, amilyen csak keveseknek adatott meg. A sok csapni való mentor túl sokat követel tőle. A saját mentora is olyan hozzá nem illő idióta feldolgozásokat ad neki, hogy az a csoda, hogy jól el tudja énekelni. Még a magyaroknak sincs munkájuk, hát még akkor a romáknak. Sok magyar kényelmesebb annál, hogy elfogadja a közmunkát. Ő nem szégyellt dolgozni. jó hogy többre vágyik. Ki nem? Nyerje meg a versenyt, és válljanak valóra az álmai. Nem sajnálom tőle. Ennek a srácnak van lelke.

  • Panni szerint:

   Gergő egy nagyon tehetséges versenyző , az eddigi szereplései alapján , és senki nem bántotta a származása végett . Akit ki akart nyírni a nagyérdemű közönség azt megtette már az élő show indulásakor . Feltételezem az szúrt szemet sok embernek , hogy Gergő 30000 -res rajongótáborral indította az x faktoros karrierjét , illetve ennyien tapsoltak mielőtt az ország színpadára lépett . Ennyi embert nem lehet muskátli kapálás közben mögénk állítani . Gergő azért volt közmunkás , mert ezen elfoglaltság mellett tudott zenekari próbákra járni , és nem utolsó sorban fellépésekre . Ez nem rosszindulat , nem bántás , ezek a száraz tények Gergő nem a semmiből érkezett .

 22. vitriol szerint:

  Nagyon szép hangja van Gergőnek. Tény, hogy angolul könnyedebben énekel, mint magyarul, de majd belejön. Azért mert volt egy kis amatőr zenekara, és falunapokon felléptek az nem komoly. Abból nem lehet megélni. Mivel nem volt munkája elment közmunkásnak. Legalább nem lusta, pedig művészeti szakközépiskolát végzett ösztöndíjjal. Mert már kitűnt az általánosban is a tehetségével. Az ének és tánctudásával. Valóban egy kedves szerény srác. Sokaknak az a bajuk vele, hogy cigány.

  • Panni szerint:

   Salgótarján nem egy névtelen , isten háta mögötti , lepukkadt falu . Egy városban talál munkát aki akar . Más dolog amikor egy tehetséges ember színpadi álmait szeretné valóra váltani . Ahhoz rengeteg gyakorlás kell , és akinek családot kell eltartani a mai világban , annak teljes körű munkát kellene végezni , és kevés ideje maradna a karrierjét építgetni . Nem mentség , hogy magyarul kevésbé tud teljesíteni , az angol artikuláció könnyebben átlendíti a hangi hiányosságokon , kevésbé tűnik fel , mert a zenerajongók csak kis hányada beszéli az angol nyelvet . Tudomásul kellene venni , hogy jelen állás szerint Gergő áll a sor végén , ezt a mentorok is tudják .

 23. Tina szerint:

  Gell és Hun! szerintem az a bajotok a Gergővel, hogy cigány. Ha magyar lenne, akkor dícsérnétek.

 24. Tina szerint:

  Gergő fantasztikusan jól énekelt, Szörnyella meg Mameluk ne fikázza a Gergőt.

 25. gell szerint:

  Itt mindenben kell teljesíteni.
  magyarul,angolul,líra,gyors.
  Hiányos zeneileg a pali,de a lazasága,beképzeltsége palástolja.
  Az a szerénykedés is szerep.

 26. hun szerint:

  Magyarul sem tud,nem hogy énekelni magyarul.
  Igazság? Az akkor nem lesz,ha megint a külcsín számít és nem a hang.
  Azért az Rtl is nyomja,hogy ne zökkenjen ki a szokásos heroin(sms)adag.
  De azért egyoldalú,hogy másokról bevágnak veszekedő képeket,míg ő a Jézus,aki barátokra lel,akinek a gyerekeit állandóan veszi a kamera.

 27. Füles szerint:

  Gergő fenomenálisat nyújt hétről hétre,gratulálok!!! Hajrá az álmaidért!!!

 28. Tina szerint:

  Timitől és a Dávidtól már rosszul vagyok. Szerettem volna hogy kiessenek. A Stone inkább. A nyerő a Gergő!

 29. Tina szerint:

  Gergő sokkal jobban énekel angolul. Miért erőltetik a magyart és abból is azt ami nem illik hozzá. Keressen magának egy külföldi menedzsert. Ő az egyetlen akinek élvezem az előadását igazán. Egy fantasztikus szép hang + egy egyéniség.

  • Panni szerint:

   A magyar daloknál már kiütköznek Gergő hiányossága , nem véletlen volt a zenekarába kissé háttérbe szorítva . Volt egy megható belépője , ami jól elhozta idáig , meg volt egy villámhárító , aki koncként szolgált a zeneértő kisebbségnek . Gergő eltáncikált a háttérben . Gergőnek kellemes hangja van , de sok elkendőző manőver kell ahhoz , hogy ne szúrjon szemet a hangi amatőrség . Erre mondják , szódával elmegy . Minden fejleszthető , csiszolható , de ebben a pillanatban a még versenyben maradt énekesek közül Gergő az utolsó . Gergő tanulj magyarul hangképzést , és mindenképpen szebb jövő vár rád .

   • Piri szerint:

    Panni! Szerintem Neked nincs igazad! Gergő igazi tehetség!! Ha van igazság akkor ő nyeri meg ezt a versenyt!!

    • Panni szerint:

     Igazad van Piri , Gergő tehetséges , de a jelenlegi felállásban Ő a leggyengébb . Mindig vannak a jóknál jobbak , és most egy ilyen helyzet állt elő . Nagyon elkapatták Gergőt az elején , a műsorhoz elég a teljesítménye , viszont , hogy az év hangja legyen , ahhoz még tanulni kell , és nem keveset .

     • Névtelen szerint:

      Üdv mindenkinek szerintem az Oláh Gergőnek kell megnyerni Ő a legtermészetesebb előadó azt az Adélt nyugodtan már most vhetnék egy revűbe sajnos nagyon félő hogy a Gergővel szemben a szavazatok végén megint csalni fognak az Ő kárára volt már példa más vetélkedő műsorban az RTL klubnál is hogy Ők nem azt mondták ki győztesnek akire a legtöbben szavaztak ezt minden odafigyelő normális ember tudja különben ezt belehet bizonyítani csak merni kell különben ez a Malek nem is oda való képes volt elküldeni azt a kis Lorettát akinek pedig helye volt a jók között nem tetszett a Maleknak mert egy csendes szerény kis roma lány voltna mindeggy reménykedjünk hogy most a Becsületes Igazság fog győzni a Gergő képében