Sebestyén Balázst egy nő zaklatja

Nem ma kezdődött a történet: Balázs még karrierje elején volt, rádiósként dolgozott. A rádió főhadiszállásának garázsában egy idő után arra lett figyelmes, hogy egy nő minden nap őrá vár.

“Kifigyelte az autómat, tudta, hol szoktam parkolni, és – a kollégáim elmondásából tudom – volt, hogy órákon keresztül arra várt, hogy megjelenjek. Nem mutatkozott be, nem is igazán mondott semmit, sőt, alapjában véve egyáltalán nem volt kommunikatív. Én szólítottam meg egyszer érdeklődve, hogy mire vár. Kicsit zavarodottnak tűnt, de az első beszélgetés teljesen normálisan indult. Elmondta, hogy csak látni akart.” – Idézte fel a rajtaütés pillanatát a műsorvezető a Story magazin egy munkatársának.

Ezt követően a hölgy továbbra is nap mint nap ott ácsorgott Balázs parkolóhelyénél. A fiú megkérte, hogy ne menjen oda többé, de a nő nemhogy vonakodott eleget tenni a kérésnek, hanem onnantól kezdve ajándékokkal kezdte elhalmozni Balázst:

“Ajándékokat hozott, plüssmackót, csokit, és kezdett egyre kínosabbá válni az ügy.”

Sebestyén Balázs

Sebestyén Balázs: évek óta folyamatosan zaklatja egy nő

A showman már abban az időben kollegiális viszonyt ápolt Vadon Janival, akit mintegy kémként és mellvértként használva igyekezett elhárítani a zaklatójával való találkozást. Ezen cselnek köszönhetően egy idő után olybá tűnt, hogy újra kék az ég – a gondtalan idők azonban csupán néhány évig tartottak.

“Pár évre rá már az RTL klubban dolgoztam, a Balázs Show-t forgattuk, és valahogy bejutott a közönség soraiba. Ezzel még nem is lett volna probléma, ha végigüli a felvételt, tapsol, és hazamegy.” – De nem így történt.

A hölgyemény bejutott az épület azon szekciójába, ahova csak az arra jogosultak tehetik be a lábukat; azon belül is Balázs öltözőjébe: “Bemegyek és látom, hogy a hölgy kijátszva a biztonsági őröket bejutott az öltözőmbe. Ott állt a szekrényemnél, és a ruháimat szagolgatta… Nem mondanám, hogy nyugodt voltam, elég beteg volt a szituáció!”

Balázs riasztotta az őröket, akik kipenderítették a némbert. Eztán a nő egy időre megint felszívódott – egészen mostanáig, amikor is újfent lecövekelt Balázs autója mellé, ezúttal a Class FM stúdiója előtt. A műsorvezető számon kérte, hogy miért jár a nyomában, de a nő nem tudott épkézláb magyarázattal szolgálni. Ellenben ettől kezdve ismét minden nap megjelent a rádió előtt.

“Egyszer megkért, hogy vigyem el autóval. Kérdeztem tőle hova megy. Mondta, hogy nem tudja. Végül kibökte, hogy az Örs vezér térre szeretne velem elmenni – mert az viszonylag messze van, és addig is velem tud lenni! Amikor már kezdett beszállni, megmondtam neki, hogy nem viszem el sehova!”

S minthogy a celebségnek ára van, nem ez a nő Balázs egyetlen zaklatója. Nem rég egy férfi kereste fel a műsorvezetőt saját lakásában, majd kifeküdt a ház előtti útra, és mindaddig nem óhajtott feltápászkodni, míg Balázs el nem olvassa a fiatalember könyvének kéziratát. A hajcihőnek a showman felesége vetett véget, azzal fenyegetőzve, hogy rendőrt hív.

Hasonló bejegyzések..