VV Veronika pénzért árulja testét

VV Veronika pénzért árulja a testét, 100 ezerért meztelenkedik, és némi plusz pénzért még oda is adja magát.

Nem is olyan rég pattant ki a botrány, hogy VV Annamari pénzért árulja testét, máris újabb valósághősről derült ki ugyanez. Százötven ezer forintért meztelenkedik VV Veronika, és plusz százezer forintért ágyba is bújik bárkivel. Már korábban is felröppentek a hírek, hogy Veronika prostituáltként dolgozik, amikor megtalálták a hirdetését egy német férfi magazinos oldalon, de akkor tagadta a dolgot.

Felháborodottan közölte, hogy nyilvánvalóan visszaéltek a képeivel, és csak rosszat akarnak neki. Az oldalon az állt, hogy Veronika mindenféle pajzán dologban benne van, és különböző extra szolgáltatást is vállal. Ott 150 euró (kb. 42 ezer forint) volt feltüntetve az óradíjra, és potom 1000 euróért (280 ezer forint) egy fél napra is igénybe vehetőek a szolgáltatásai.

VV Veronika százezrekért árulja a testét

VV Veronika százezrekért árulja a testét

Veronika telefonszáma azonban most már csak zárt körökben terjed, nem található meg az interneten. A Blikk magazin kezébe jutva a lap úgy döntött, hogy lebuktatja. Felhívta Veronikát, bemondta az ajánló nevét, és egy pókerpartira invitálták, ahol meztelenül kellett volna lennie. 100 ezer forintot kért a szolgáltatásért, de később visszahívta az újságírót, és felemelte 150 ezerre a tarifát. Százezer forint per főért ágyba is bújt volna a parti tagjaival.

Vasárnap az újság szembesítette Veronikát a dologgal, aki mindent letagadott. Elmondta, hogy régebben hoszteszkedett ilyen helyeken, de ma már semmilyen minőségben nem vesz részt pókerpartikon, és pláne nem “ilyeneken”.

Érdekes, a megbeszélt időpontban mégis ott volt, hogy meztelenkedésével emelhesse az est fényét.

A Fókuszban Veronika ügyvédje nyilatkozott arról, hogy ügyfele beperli az újságot a jóhírnév megsértése, vagy személyiségi jogok megsértése miatt, ez attól függ, a szakértők milyen eredményre jutnak a hangfelvétel vizsgálatakor.

Idő közben a Blikk kiszivárogtatta azt a videót, melyen Veronika pucérkodik pókerezés közben. A videófelvételen jól látható, a megérkezése után rögtön el is tette a pénzt, majd először egy nem sokat takaró topban, végül anélkül ücsörgött a fotelban. Később pedig rátért arra, mit is vállal plusz százezerért.

Hasonló bejegyzések..