The Voice nyertese – Íme a döntősök

The Voice nyertese Pál Dénes: Megnézem »

Igazán nagy volt a tét most a Voice-ban, hiszen eldőlt, melyik énekesek számára lesz lehetőség, hogy elnyerjék 2013 legjobb hangja címet.

Nyolc énekes szállt ringbe a négy kiadó helyért a Voice péntek esti elődöntőjében. Az adás folyamán a négy mester is leadhatta a voksát, hogy melyik énekest látná szívesen a döntőben. A mesterek döntése 60 és 40%-ot ért, de nem ők döntötték végül el, hogy kik jutnak be a döntőbe, ez a nézőkön múlt. Több ízben is megfordították az állást, és hiába a mesteri voksok, a nézők megcáfolták ezeket a döntéseket.

Hernádi Judit és lánya, Tarján Zsófia voltak a vendégelőadók, ők Karády Katalin Holnap, ki tudja látsz-e még? című dalát adták elő.

Az adás folyamán mindenki elénekelte egyenként a dalát, majd a csapattagok külön-külön összeálltak egy-egy duett erejéig.

Andi Nádor Dávidra adta le a voksát, később kiderült, a nézők is a családapát szeretnék látni a döntőben. Dávid az Álomarcú lánnyal énekelte be magát a döntőbe. Schwarz Dávid kiesett.

The Voice Döntősei: Pál Dénes, Gájer Bálint, Nádor Dávid, Weisz Viktor (kép: voice.hu)

The Voice Döntősei: Pál Dénes, Gájer Bálint, Nádor Dávid, Weisz Viktor (kép: voice.hu)

Somló Tamás Husnullina Reginát látta volna szívesen a döntőben, de a nézők másképp döntöttek, és Weisz Viktort juttatták tovább. Viktor is magyarul énekelt, a Megtalállak még című nótát.

Caramel Gájer Bálintot juttatta volna tovább, és a nézők egyetértettek a döntésével, megmaradt a 60-40%-os előnye Berkes Olivérrel szemben. Bálint az Apologize című dalt adta elő, némileg átdolgozva.

Hiába szavazott Mező Misi Veres Mónikára, a Voice rajongók másképp gondolták a döntést, és a Kell ott fenn egy ország című dallal  Pál Dénesénekelte be magát a fináléba. Dénes a néző voksoknál majdnem 90-10 arányban vezetett, végül összesítésben is megelőzte Mónit, így ő jutott a jövő heti fináléba.

A Voice döntőjét jövő héten láthatjuk szintén pénteken. A két női versenyző kiesett, így már biztos, hogy férfi hang lesz a nyertes az első Voice-ban.

Hasonló bejegyzések..