VV Vera felnőtt videója kasszasiker

Mint ahogy azt már korábban megírtuk, VV Vera felnőtt videója már karácsony előtt szárnyra kapott, és akkora sikert aratott, hogy a DVD épp utángyártáson van, mert az összes példány elfogyott az újságárusoknál és a benzinkutakon is.

VV Vera - Való Világ 5Tomor András, a felnőtt filmek híres producere vette meg a felvétel tulajdonjogát, ahhoz képest potom egymillióért, amekkora hasznot bezsebelt karácsony óta. A két ünnep között ettől volt híres a bulvársajtó, és a találékony Tomor bizony jó vásárt csinált.

A sors iróniája, hogy VV Vera nem hogy pénzt, jutalékot nem kap, de még arról sem tud, hogy erotikus videója napvilágra került. A Való Világ 5 szerkesztői úgy döntöttek, míg a lány benn van, nem szembesítik múltjával, mert az befolyásolná a műsor menetét.

Nemrég derült fény arra, hogy a Tomor András tulajdonában álló VV Vera videó milliókat hoz a konyhára, ami nem is olyan meglepő, hisz a hír megjelenését követően több ezren kezdték keresni az interneten az érzékenylelkű villalakó, erotikus tartalmakkal teli kisfilmjét.

A botrány kirobbanását követően a producernek két hetébe telt, hogy az internetről eltávolítsa az ő tulajdonát képező videót; hozzátette, hogy az illegális terjesztők bizony perrel számolhatnak, így újabb összegek folynak be VV Verának köszönhetően.

Tomor azonban nem önző, így azt is elmondta, ő nem zárkózik el attól, hogy a Való Világ 5 után együttműködjön VV Verával, és osztozzanak a hasznon, de nyilván nem ingyen. A producer azt fontolgatja, újabb filmet készítene VV Vera főszereplésével, azonban azt nem tudni, a lány nyitott-e még minderre.

VV Vera családja nem is tudott a kisfilmről, így mélyen megrázta őket. A nézők már arra kíváncsiak, VV Vera hogyan szerez majd tudomást arról, hogy lebukott, ugyanis a Villában egyedül ő az, aki példabeszédeket mond az erkölcsről. Talán visszavenne ebből a szerepből, ha megtudná, mekkora sikerket arat videója.

Hasonló bejegyzések..

6 hozzászólás

 1. katica szerint:

  a világ legbutább nője tőle már csak sehinél van sötétebb nagy a baj ha a hűje okoskodik,

 2. A hangod is buta! szerint:

  Ahangod is buta!

 3. kiki szerint:

  a verát én is meghát!!

 4. oregkovacs1 szerint:

  szerintem ez mindenki magán űgye.

  • Névtelen szerint:

   eggyet ertek vera egy klassz csaj es mindenki kapirgaljon a maga putriaba konnyen itelkeznek egy prolin de a nagy hiressegekkel akinek a bore alatt is penz van meg szanaszet kitudja hany gyereke az rendicsek errol ennyit.