Éden Hotel 2 – Andi védettséget kapott

Az Éden Hotelben ádáz harc zajlik a nyereményért, Andi védett, Reni pedig szomorú lett emiatt, hogy miért, az ki is derül alább.

A hotel játékosai túl vannak már az ikrek bejövetelén, ahol választaniuk kellett a fiú ikerpár két tagja, Márk és Patrik közül, végül Márk maradt bent a hotelben. Ezután érkezett Andi és Reni, aki két húszas éveik elején járó, a reality műfajra nyitott fiatalok. Úgy esett, hogy a legutóbbi adás alkalmával a fiúknak védettséget kellet megszavazni a legszimpatikusabb lánynak a páros közül, ebből végül Andi jött ki nyertesként.

Andi tehát nyugodtan várhatja a csütörtöki párválasztó ceremóniát, ő most biztosan nem eshet ki. A fiúk csupán annyival indokolták döntésüket, hogy bár egyik lányt sem ismerik túl jól, de úgy tűnt számukra, hogy Andi nyitottabb a társasági életre, jobban mozog csapatban. Renit persze nem érintette túl jól a döntés, hiszen ő már biztos kiesőnek számít, ugyanis a fiúk most nem szavaztak neki szimpátiát, és kevés az esély, hogy ez változzon csütörtökig.

Éden Andi

Éden Andi: a párválasztó ceremónián védettséget élvezhet

A csütörtöki ceremónián tehát csak a szerencsében bízhat Reni, hátha valamelyik fiú rejtegette szándékait és mégis őt választja, ezzel a lépéssel persze kieshet valamelyik már régebb óta játékban lévő lány, hogy erre mennyi esély van, nos, a jelenlegi állás szerint kevés, de a kocka még fordulhat, és hamarosan kiderül, hogy kik azok, aki folytathatják az Éden Hotel 2-őt.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: