Szinetár Dóra és Makranczi Zalán összejöttek

Szinetár Dóra és férje, Bereczki Zoltán néhány héttel ezelőtt jelentették be, hogy elválnak. Azóta számtalan pletyka terjeng a szétválásukról. Szinetár most úgy tűnik, egy színész kollégájával szűrte össze a levet, akinek ráadásul családja is van. 

Úgy tűnik, Szinetár Dóra nem búslakodik túlságosan Bereczki Zoltánnal való szakítása miatt, ugyanis máris összeszűrte a levet egyik színpadi kollégájával, Makranczi Zalánnal.

Szinetárra jellemző, hogy munkái során talál magának párt. Korábbi szerelme, Lőcsei Jenő balettozni tanította, férjével, Bereczkivel pedig A nyomorultak próbafolyamatán találtak egymásra.

Most A mizantróp című darabot próbálja a Spirit Színházzal, a darabban szerepel Makranczi  Zalán is. A mizantróp sok pikáns jelenetet tartalmaz, nem csoda hát, hogy a két színész egyre közelebb került egymáshoz a próbák során. A szituációban az a kellemetlen, hogy Makranczinak van családja: felesége, és egy két esztendős kisfia.

Szinetár Dóra és Makranczi Zalán

Szinetár Dóra és Makranczi Zalán A mizantróp című darabban

Az asszonyról annyit lehet tudni, hogy Edinának hívják, Délvidékről származik, tanulmányait azonban Budapesten végezte. Ám úgy tűnik, a színész szakított feleségével, Edinával néhány nappal ezelőtt. A 31 esztendős feleség közösségi oldalán tette publikussá, hogy megváltozott a családi állapota, már egyedülállóként tünteti fel magát.

Hogy pontosan mikor is került sor a kenyértörésre, nem lehet tudni, az egyedülálló státusz mindenesetre augusztus 25-e óta látható a profilon. Egy kilétét nem felfedő Blikk informátor azt mesélte az esetről, hogy bár Edina és Zalán szakítottak, el nem váltak. Az asszony féltékeny típus volt, ráadásul úgy tűnik, nem ok nélkül. Az informátor úgy véli, Edina nem fog megbocsátani hűtlen férjének, aki már Szinetár Dóra oldalán vigasztalódik.

Hasonló bejegyzések..