Tomi gazda feleségjelöltjei

Tomi gazda választása Enikőre, Erikára és Katalinra esett.

Enikő 24 éves, egyedülálló, nincs gyermeke. Adatrögzítőként dolgozott, jelenleg munkanélküli. Nincs sem tetoválása, sem piercingje. Kedvenc zenei stílusa a trance és a dance. Szereti az ásványvizet, a rostos gyümölcsleveket és a whiskyt.

Nagyon szereti a nyalókákat. Büszke édesanyjára, hogy egyedül felnevelte. Egy kapcsolat őszinteségen, türelmen és megértésen alapszik. Nagyon tetszik neki Tomi gazda szeme és őszintesége.

Azért lenne jó párja, mert megértő, házias és kompromisszumképes lánynak tartja magát.

Enikő - Tomi gazda (fotó: rtlklub.hu)

Enikő - Tomi gazda (fotó: rtlklub.hu)

Erika 36 éves, elvált, van két gyermeke, egy 13 éves fiú és egy 10 éves lány. Óvónőként és kozmetikusként dolgozik. Szereti a koktélokat, a klasszikus zenét és a cigányzenét. Kedvencei Al Pacino és Julia Roberts. A legőrültebb dolog amit tett, hogy jelentkezett a műsorba. Imád festeni, úszni, sminkelni. Legrosszabb szokása, hogy mindig elkésik. Szerinte a kommunikáció a legfontosabb egy kapcsolatban, és a testi vonzalom. Tomi gazdában a legjobban a mosolya és a határozottsága fogta meg, jóképűnek tartja. Féltékeny típusnak tartja magát.

Erika - Tomi gazda (fotó: rtlklub.hu)

Erika - Tomi gazda (fotó: rtlklub.hu)

Katalin 26 éves, elvált, gyermeke nincs. Eladóként dolgozik. Tetoválása van, piercingje nincs. Legjobban az ásványvizet, az ice teát és a rostos üdítőket kedveli. Szeret biciklizni, legjobban a madaraktól fél. Szerinte az őszinteségtől és az egyetértéstől működik egy kapcsolat. Őszintének véli Tomi gazdát, olyan embernek, aki ha valamit elhatároz, akkor azt véghez is viszi. Úgy gondolja, sokban hasonlítanak Tomival. Csak egészséges mértékben féltékeny. Álmai férfija családcentrikus, dolgos ember.

Katalin - Tomi gazda (fotó: rtlklub.hu)

Katalin - Tomi gazda (fotó: rtlklub.hu)

Hasonló bejegyzések..