András és Tomi gazda megtalálta a párját – Házasodna a Gazda

A hetedik adásban Bence gazda után végre András gazda és Tomi gazda is megtalálta a párját!

A hatodik adásban Bence gazda Melindát választotta párjának. Olaszországba, Velencébe utaztak, hogy romantikus hangulatban ismerkedhessenek tovább. Fáradtan érkeztek meg Velencébe, és amint elfoglalták a szállodában a szobájukat, el is aludtak mindketten. Miután kipihenték magukat, elindultak egy kis városnézésre. Bence elvitte Melindát az egyik kedvenc éttermébe, és végre bevallották egymásnak, hogy kezdenek szerelmesek lenni.

Szilveszter gazdának még nem kellett döntenie ebben az adásban. Mindkét lány, Viki és Réka is elhívta egy-egy beszélgetésre, hogy kiderítsék, vajon a gazda hogyan is érez irántuk. Először Réka környékezte meg a férfit, félrehívta, hogy megtudja Szilveszter érzéseit. A lány azonban nem járt sikerrel, a gazda ugyanis nem avatta be az érzéseibe. Réka után Viki is bepróbálkozott, vele kocsikázni mentek, elmondta Szilveszternek, hogy ő az ideálja. Ennek ellenére Szilveszter Vikinek sem vallotta meg semmit.

Tomi gazda választás előtt

Tomi gazda választás előtt

András gazdára döntés várt a 7. adásban. Liluval elbeszélgetett arról, hogy melyik lányban mit szeret. A gazda később megtanította a lányokat fejni. Úgy vélte, nem az a fontos, a lányok hogy viszonyulnak az állatokhoz, hanem hogy kettejük között milyen kapcsolat alakul ki. Végül Andrásnak döntenie kellett, melyik lányt szeretné párjának. Először Marcsival beszélt a gazda, elmondta neki, hogy bár ragaszkodik hozzá, nem ő lett a választottja. Marcsi azt nyilatkozta, szerinte ő való hozzá, nem pedig Orsi. András végül Orsival is beszélt, elmondta neki, mennyire örül, hogy beilleszkedett az ottani közegbe, és boldogan közölte a lánnyal, hogy rá esett a választása.

Tomi gazdának is választania kellett. Tomi bizonytalanságát látva a szülei úgy döntöttek, a kezükbe veszik az irányítást, és kifaggatják Katát. Kata állta a sarat, és igyekezett minden kérdésre válaszolni, de amikor a lány volt férjéről faggatták, már nem tetszett neki. Tomi anyja, Annuska néni közölte fiával, hogy Erikától búcsút kell vennie. Az asszony Enikőt választaná fiának, nem elvált, gyermektelen, és fiatal kora miatt kellően formálható még. Végül a lányok a nappaliban vártak Tomi gazda döntésére, aki Enikőt választotta, Annuska néni az örömtől még sírva is fakadt. A másik két lány sem ment el üres kézzel, Annuska néni ajándékkosarával távozhattak Beleznáról.

Hasonló bejegyzések..