Szilveszter gazda feleségjelöltjei

Szilveszter gazda is döntött: Indria, Réka és Viktória költözik a birtokára.

Indria 29 éves, hajadon, gyermektelen, jelenleg a nyelvvizsgájára készül. Egy piercingje van a köldökében, valamint több tetoválása. Legjobban az olasz könnyűzene és az elektronikus zene áll közel hozzá.

Kiskorában testvérével a szomszéd cigarettásdobozát halászták el, egy tíz forintos segítségével emelték fel a második emeletről a negyedikre. Imád utazni. Furcsa tulajdonsága, hogy szaglássza a körmét.

Úgy véli, egy kapcsolat attól működik, hogy tisztelik, szeretik egymást a felek, és gondoskodnak a másikról. A videók alapján tetszett neki Szilveszter, határozottnak, céltudatosnak véli. Szerinte párosan szép az élet, ezért lenne jó párja Szilveszternek.

Indria - Szilveszter gazda (fotó: rtlklub.hu)

Indria - Szilveszter gazda (fotó: rtlklub.hu)

Réka 24 éves, pultos, egyedülálló, gyermeke nincs. Több tetoválása van. Szereti a zöld teát és a buborékmentes ásványvizet. Zenében a Nightwisht és a Fall Out Boyt kedveli. Legnagyobb szenvedélye a sport. Nem szereti az okoskodó embereket. Nehezen mutatja ki az érzéseit, és nehezen is beszél róluk. Úgy véli, egy kapcsolat akkor működhet jól, ha megvan a bizalom. Nagyon szimpatikus neki Szilveszter, szemei szerinte őszinteséget sugároznak. Úgy véli, hasonló lehet a személyiségük. Soha nem harcol a férfiakért, úgy véli, nekik kell meghódítaniuk őt.

Réka - Szilveszter gazda (fotó: rtlklub.hu)

Réka - Szilveszter gazda (fotó: rtlklub.hu)

Viktória 30 éves, egyedülálló, nincs gyermeke. Könyvelőként dolgozik. Nincs se piercingje, sem tetoválása. A Savage Garden Truly, Madly, Deeply című száma a kedvence. Imádja az őszilevet és a száraz vörösbort. Úgy véli, a legőrültebb dolog, amit valaha is tett, hogy jelentkezett a műsorba. Nem szereti a hazudós embereket. Legrosszabb tulajdonsága a cigarettázás. Nagyon tetszik neki Szilveszter gazda magas homloka, úgy véli, hasonlóak lehetnek a gazdával.

Viktória - Szilveszter gazda (fotó: rtlklub.hu)

Viktória - Szilveszter gazda (fotó: rtlklub.hu)

Hasonló bejegyzések..