Házasodna a gazda – a 3. adás eseményei

A Házasodna a gazda 3. adásában Bencét megharapta az anyamalac.

Andrásért már csak két lány verseng, miután Szilvi elhagyta a birtokát. A gazdát tojásreggelivel lepték meg a lányok. András elmesélte a lányoknak, hogy azért hagyta el őket Szilvi, mert régi kedvese iránt érez valamit.

Bence gazda édesapja és édesanyja reggelizni vitte a lányokat. A reggeli közben megérkezett Bence gazda is, aki lovakat hajtva érkezett meg, majd elvitte a lányokat, hogy bemutassa a farmját. Bence gazdát megharapta az anyamalac, szülei segítettek neki lemosni és szorítókötést rakni rá, majd autóval kórházba szállították, ahol bekötötték a karját.

A lányok végig izgultak, hogy mi lehet Bencével. Fogathajtó versenyre vitte a lányokat később Bence, utána pedig randevúra hívta Melindát a szalmabálák tetejére, ahol elmondta a lánynak, mennyire tetszik neki és, hogy nagyon aranyosnak és bájosnak tartja. Közben Karina és Dorina is idegeskedve figyelték az eseményeket, megpróbálták Melindát később kifaggatni, de ő nem válaszolt.

Bence gazdát megharapta az anyamalac

Bence gazdát megharapta az anyamalac

Szilveszter gazda korán kelt, hogy minden munkát elvégezzen, mielőtt megérkeznek hozzá a lányok. Indria érkezett meg elsőnek, Szilveszter pedig megmutatta neki a birtokot. Utána Réka érkezett meg a barátaival, akiktől gyors búcsút vett. Miután minden lány megérkezett, Szilveszter gazda megmutatta, hol fognak aludni. Az estét egy pazar vacsorával zárták, ahol Szilveszter szülei is jelen voltak. Miután elköszönt a lányoktól, felhívta édesanyját, akinek kikérte a véleményét.

Tomi gazdához is beköltöztek a lányok. Nehéz dolga lesz meghódítani a lányoknak Tomit, mert nem csak az ő szívét kell elnyerniük, hanem édesanyját is. Tomi édesanyja rengeteg kérdéssel bombázta a lányokat, az előző kapcsolatokat feszegették. Vacsora után Erikát félrehívta Tomi, és egy plüss malacot, majd megölelgették egymást. Nagyon egymásra hangolódtak, majd Erika meg akarta csókolni Tomi gazda kezét, de a férfi elhárította, mondván, hogy ez az ő dolga, és meg is tette. Erikát nagyon boldoggá tette Tomi, a másik két lány pedig kikérdezte, mi is történt, miután visszaért. A lányok meglepődtek, hogy Erikát olyan hirtelen félrehívta.

Hasonló bejegyzések..