The Voice nyertese: Pál Dénes

Gájer Bálint, Nádor Dávid és Pál Dénes küzdött a Voice döntőjében a Magyarország hangja címért. A sztárfellépő az LGT volt.

A műsor első felében az énekesek duetteket adtak elő. A négy fiúnak négy női partnert választottak. Elsőként Gájer Bálint lépett fel Dukai Reginával, akivel az Ain’t no mountain high enough dalt adták elő. Ezután Weisz Viktor következett, aki Szulák Andreával adta elő a Nagy találkozást.

Nádor Dávid, aki bevallotta, folyik ereiben némi roma vér, Bangó Margittal az Acalari bomba roma slágerrel üdítették fel a színpadot. A sort Pál Dénes és Szinetár Dóra közös produkciója, a Féltelek zárta. A zsűri pozitívan nyilatkozott mindegyik duettről, Caramel szerint Dénes kissé hamiskás volt.

A második kör az egyéni produkciókról szólt, mindenki előadta egyedül a dalát. Weisz Viktor először énekelt a műsorban angolul. Pál Dénest sok kritika érte a napokban, hogy csak az igéző tekintete miatt szavaznak rá a nézők, és ezért feltett egy napszemüveget, miközben a Tom Jones dalt adta elő. Mindegyik mesternek tetszett a geg, Andi szerint ebben a produkcióban ő volt a legjobb fiú.

Pál Dénes nyerte meg a Voice-ot, ő lett Magyarország Hangja

Pál Dénes nyerte meg a Voice-ot, ő lett Magyarország Hangja

A harmadik körben minden versenyző a mentorával lépett fel. Somló Tamás és Weisz Viktor az Annyi mindent nem szerettem még című LGT dallal nyitották a sort, őket követte Malek Andrea és Nádor Dávid az Endless love című nótával. Harmadikként Mező Misi és Pál Dénes lépett fel a Magna Cum Laude talán legismertebb dalával, a Vidéki sanzonnal. A sort Caramel és Gájer Bálint zárták, ők a mester legújabb dalát adták elő duettben, a Jelenést.

A negyedik Weisz Viktor, a harmadik Nádor Dávid, a második Gájer Bálint lett. Dénes a nézői szavazatok 55%-ával győzött. Gratulálunk neki!

A Voice nyertese Pál Dénes lett

Az eredményhirdetés nem úgy zajlott, hogy minden fantomképet egyszerre fordítottak fel, hanem egyenként történt. Weisz Viktor kapta a szavazatok 11%-át, így ő zárt a negyedik helyen. Nádor Dávid valamivel több voksot gyűjtött be, mint Viktor, a szavazatok 14%-át szerezte meg, ő lett a bronzérmes. Gájer Bálint és Pál Dénes maradtak ketten, mestereikkel együtt a színpadon, végül fény derült a győztes nevére: Dénes győzött, méghozzá hatalmas fölénnyel, a szavazatok több, mint felét neki küldték, 55%-ot. Gájer Bálint mögötte jelentősen lemaradva, 20%-kal végzett a második helyen.

Dénes nem csupán egy lemezszerződést nyert, tízmillió forint üti a markát, egy nyaralás Thaiföldre, illetve mától egy Ford B-Max személygépkocsi boldog tulajdonosa.

Íme a győztes dala, győztes Mesterével, Mező Misivel

Hasonló bejegyzések..

14 hozzászólás

 1. nyuszi szerint:

  Hangja nagyon jó. Az egyénisége pedig megnyerő.

  Köszönjük

 2. didzsuz szerint:

  ez az Dénes nyer !!! de sajna Nádor Dávid nem lett a második.!! 🙂

 3. gigi szerint:

  ki látta már miley cyrus-tól a party in the usát nagyon jo kis bulis szám irjatok akinek tetszik ez a szám!

 4. gigi szerint:

  Ki isneri miley cyrus-t???

 5. adrienn szerint:

  komolyan mondom hogy miért pont ez a mélyhangu ember nyerte meg habár semelyiknek sem volt jo a hangja de ennek förtelmes !!!!!!!!!!!!!

 6. KIREOGORA szerint:

  Sajnos, az emberek túlnyomórészt csak a “felszín” alapján dönt. Egy előadóművész /énekes/ sikere csak 50 %-ban múlik a hangján, a másik 50 % azon, hogy tud-e “szívvel-lélekkel” énekelni, TISZTA, igaz érzelmeket átadni a közönségnek. A “profiknál” a szakmai rutin látszott, ez a legtöbb embert megtéveszti. Azokat, akik nem szívükkel látnak és hallanak. Két igazán tehetséges énekes volt a Voice-ban: Henderson Dávid és Pál Dénes. Köszönjük nekik, hogy hallhattuk Őket. Bármi is fog kettejükkel történni, maradjanak azok, akiknek megismertük Őket, vagyis IGAZ ÖNMAGUK.

 7. Sharon szerint:

  Nem lehetett másként! Dénes volt a legjobb az egész mezőnyben, és ezt Misi is érezte…

 8. boglarka2008 szerint:

  Sajnálom ,hogy a Dénes nyert a többi srác sokkal jobban megérdemelte volna megint a kinézet győzött nem a tehetség.Félre ne értse senki a Dénes nagyon helyes kis srác hangja is van egy kicsi.De ennyi kérdezem én ,hogy fog ő minket képviselni bárhol is.Sajnálom süketek vagytok emberek.

 9. mamszi54 szerint:

  Nem tudom miért emlékszem úgy,hogy Nádor Dávid lett a negyedik?

 10. saxofon szerint:

  Üdvözlök minden olvasót és meg szeretném osztani az én véleményemet erről a tehetség kutató ének versenyről hát nekem ez a Voice ének verseny úgy ahogy van egy nagy kamu az egész, olyan énekesek estek ki akik már nagyon komoly zenei múltal rendelkeznek és most is a verseny alatt is nagyon jó teljesitést nyújtottak, szégyen gyalázat hogy olyan 13-16 éves gyerekek döntik el hogy ki az év hangja akik semmit nem tudnak a világról és semmilyen szakmai tapasztalatuk nincs vagy a zsűri pl. igen tisztelt Malek A.szerintem ő miatta kellett ki esnie Veres Mónikának meg a Fehér énekes nőnek meg a többi jó énekesnek a zsűri rossz értékelése miatt meg a tv2 nyereség vágy műsorának mert igy térül meg a műsor hogy ez a sok kis hülye gyerek szavazhat ezekre a szép szemű és nem igen jó hangú énekesekre na de hát ilyen az élet igazságtalan.

  • zsozsó szerint:

   Őszintén szólva “akik már nagyon komoly zenei múltal rendelkeznek” azokat már besem kellett volna válogatni! De, mint tudjuk háttal ment a “szórás”! Nem véletlen, hogy az említett “zenei múltal” rendelkezők nem aratták le a babért!Esély megvolt a számukra is! Tehetség kutató benne van a nevében , a Dénes hangját csukott szemmel is felismerjük ha szól az éterben !A versenyeken mindig lesz sértődés,duzzogás ..stb.ami szinte “természetes”. Szép volt Dénes !

  • Névtelen szerint:

   Szerintem megérdemelten nyert Dénes. A mai világban már több kell a fiataloknak a jó hangnál, jó külsőnél és egyéb külsőségeknél. Nagy a jelentősége a belső kisugárzásnak, ami nem tanulható, nem képezhető, vagy rendelkezel vele vagy nem. Dénes rendelkezik ezzel a belső kisugárzással, érezhetően kapcsolatban van a lelkével és ettől olyan más mint a többi. Ettől függetlenül, még helyes is és nem utolsósorban egyedi orgánuma van, ami szintén nem tanulható. Szerintem kijelenthetjük, hogy különleges, mind a hangja, mind a külseje /szeme/ és a kisugárzása. Ez az ami miatt nagyon sokan voksoltak rá. Angel