Sztárok és kisállataik

Egy édes kis szempárnak, és egy feledhetetlen örömáradatnak senki sem tud ellenállni, pláne, ha négylábú a szóban forgó apróság… Így vannak ezzel a sztárok is, legtöbben tartanak kutyust, vagy macskát. Ám többnyire még ma is a csaholós, ugatós kedvenceket választják, de vannak, akik a különleges természetű cicákra buknak. Nézzük csak!

Bridget Bardot

A filmsztár cicás hölgy, ami nem is oly meglepő. Azonban az, hogy macskáját olyannyira imádja, hogy nemrégiben történt elkóborolásába csaknem belebetegedett, az már annál inkább. Vagy mégsem? Nyilván a hölgyemény annyira szereti kedvencét, mintha a családja volna, és így nem csoda, hogy elvesztése nehezen feldolgozható élményt jelentett volna számára. Ámde szerencsére a kis kedvenc meglett, Bridget szívéről nagy kő esett le, és mind a mai napig tömheti a makrancost kedvenc eledeleivel.

Jessica Alba

Jessica és kutyája – a csöppséget még fotózásra is magával viszi

Jessica és kutyája – a csöppséget még fotózásra is magával viszi

A gyönyörű színésznő szintén kutyusos, és nem is akármilyen négylábút választott társául: egy kis, röfögni tudó mopszot! Az édes kis kullogós kutyust Jessica annyira szereti, hogy szinte egy tapottat sem tesz nélküle, és amikor csak teheti, magával viszi. Általában pórázon, de kis termetének köszönhetően az sem ritka, amikor úgy láthatjuk együtt az aranyos párost, hogy a kutyus elégedetten a lán kezében csahol. Jessica rengeteget sétáltja a picikét, és amikor csak van lehetősége a nagy rohanásban, igyekszik minél több időt vele tölteni, és együtt játszani, ameddig csak módjuk van rá.

Paris Hilton

A szőke szépség azonban kutyusos, sőt mi több, el is híresült aprócska kiskutyáiról. Mára már szinte védjegyévé vált a kistermetű, vagy inkább pöttömnyi méretű négylábúak egy kézen, vagy akár táskában való hordozgatása, szinte ki sem mozdul nélkülük otthonról. Ellátja őket mindenféle ebeknek való földi jóval, és kényezteti őket; a határ pedig nem más, mint a csillagos ég. Így apróságai is sztárnak érezhetik magukat, Paris Hilton fényét pedig csak tovább emelik a csöppségek.

Hasonló bejegyzések..