Sztárok hajápolási titkai

Mindannyian irigyeljük a rivaldafényben tündöklő hajkoronákat a vörös szőnyegen. Ki ne élte volna át az érzést, amikor egy Oscar-díj átadón, vagy egy varázslatos filmben, klipben meglátta kedvenc sztárját, és megsárgult az irigységtől a mesés hajkoronát látva? Egy tehetséges fodrász persze csodákat művel, de van néhány plusz hajápolási titka is a sztároknak!

Mischa Barton

A gyönyörű angol színésznő és modell általában lágyan leomló, méz-szőke hullámokkal tűnik fel a képernyőn. Csodás hullámainak titka rendkívül egyszerű: hajmosás után a még nedves haját professzionális hajformázó habbal keni át, majd extra nagy méretű hajcsavarókra tűzi. Ez szavatolja a száradás utáni szép és tartós formát, valamint az elengedhetetlen fényt, kellemes rugalmassággal párosítva.

Ezt követően 10 percig meleg levegővel szárítja, és ha ezzel készen van, akkor még 10 percig hideg levegővel. A hideg levegő kihűti a tincseket, és fixálja a tartást. A húsz perc után a csavarókat óvatosan kigöngyölíti a hullámokból, és természetesen mellőzi a fésű használatát! Végezetül pedig hajlakkal rögzíti a csodás, lágy hullámokat. Próbáljuk ki!

Angelina Jolie

Angelina Jolie – barna fürtjei nélkül ma már el sem tudjuk képzelni

Angelina Jolie – barna fürtjei nélkül ma már el sem tudjuk képzelni

A népszerű színésznő eredeti hajszíne szőke, azonban ma már el sem tudnánk képzelni igéző barna tincsei nélkül. Alapvetően vékonyszálú hajjal áldotta meg az anyatermészet, így számára a volumennövelő sampon és hajhab nélkül elképzelhetetlen volna az élet. Szép és mindig tökéletes tartását ezeknek köszönheti, de fontosnak tartja ügyes fodrásza kezét is, hiszen egy jó vágás szerinte aranyat ér. Hajkoronájának felső rétegei el vannak vékonyítva, hogy saját súlya ne húzza le, és ne lapuljon szorosan arcához. E két titok alkalmazásával Angelina tökéletesen elégedett frizurájával.

Jennifer Aniston

A szépséges színésznő legendás hajkoronáját mindenki ismeri: természetes tincsei lépcsőzetesre vannak vágva, tartása mindig tökéletes, és fazonját több millióan kipróbálták már – mindenki rá akar hasonlítani. Jennifer az egészséges életmódra esküszik első sorban, a sok zöldség és gyümölcs fogyasztására, a rengeteg folyadékra, és a rendszeres testmozgásra. Bevallása szerint ennél jobb módszer nincs a tökéletesen egészséges haj elérésére. Valamint elengedhetetlen egy szuper fodrász is véleménye szerint, aki egy ügyes vágással – és némi hajformázási tippel – garantálja a mindig tökéletes tartást, hogy valahányszor öröm legyen tükörbe nézni.

Hasonló bejegyzések..