Éden hotel 2 – Az első rész

A Viasat 3 sikeres valóságshow-ja folytatódik, édeni környezet, búja vágyak, és cselszövés. Ez az Éden Hotel 2!

Aki látta a tegnapi adást észrevehette, hogy Horváth Éva az Éden Hotel 2. műsorvezetője ismét kitett magáért, már ami a megjelenését illeti, a műsorvezetői képességeit nem firtatnám, egy valóságshow elvezetéséhez elegendő.

Nos, de lássuk, hát kiket tisztelhetünk a játékosok személyében, most rendhagyó módon következzenek a fiúk: Ádám, Gábor, Peti, Máté, Krisztián és a titokzatos hatodik fiú, Tamás. A fiúk a lányokat egy paraván mögött tekinthették meg, így kiválasztva a nekik tetsző lányt, hogy aztán egy párt alkotva nyerhessék meg az aktuális valóságshow-t, és vigyék el a temérdek pénzt a játék végén, bár még ott nem tartunk..

Lássuk hát a párokat: Krisztián párja Edina, teljesen átlagos párnak mondhatók. Anikó párja az érett gondolkodású és tapasztalt Gábor lesz, így nem kell csalódnia a szerinte gyerekes fiúkban. Niki és Noémi, mint egy ikerpár jelenik meg, de, mint kiderült, nem erről van szó, ők is riválisok. Ádám egy szilikon imádó fiú, így Nikivel megfelelő párt fognak alkotni, lássuk tehát be, van a műnőkre is igény, és ezt a fiú nem is tagadja. Az ál-iker pál másik tagja Noémi pedig Peti párja lesz.

Éden Hotel 2

Éden Hotel 2: A 10-es induló csapat nem sokáig volt biztonságban

A végén már csak egy fiú maradt, Máté, akinek úgy tűnt nem maradt senki sem, és ezen állapot szerint el kellett volna hagynia a az Éden Hotel-t, de Kira lépett színre, akit a fiúk korábban parlagon hagytak a paraván mögött, így megmentette Mátét a kieséstől, érdekes párt alkotva így.

Éva által belebegtetett esti buli volt és megérkezett álruhában a hatodik fiú, Tamás is, aki egy zenekar tagjaként próbálta eladni magát, de hamar kiderült a turpisság. Tehát Ő lesz az, akinek feladata a párok feltúrása, természetesen a csatorna biztosít minket az esélyegenlőségről, ezért egy női turi-furi játékost is bevetett Adrienn személyében.

Adrienn és Tamás folyamatosan kapja a tanácsokat, kikre kéne rámozdulniuk, de a párok még jól tartják magukat, bár érződik a levegőben, hogy nagy lesz a csábítás, hisz ez még csak az első nap volt.

Hasonló bejegyzések..

1 hozzászólás

  1. henike szerint:

    jol voltal edina te egy nagyon szep es öszinte lany vagy nem ertem mert nem szaretett beled a mate amikor olyan ronda baratnoje van

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: