Kitálalt John Travolta meleg szeretője

Már egy ideje hallani a pletykákat John Travolta homoszexualitásáról, többször is megvádolták a színészt. Júniusban Travolta titkárnője is kirobbantott egy botrányt, akkor azt nyilatkozta, hogy évekig nézte, ahogy a színész egy pilótával folytat viszonyt.

A pilóta neve, akivel Travolta viszonyt folytatott, Doug Gotterba. A titkárnő úgy mesélte el akkor a történetet, hogy állítólag egy közös repülésükkor a színész markolászni kezdte Gotterbát. A nyíltan homoszexuális pilóta azonban cseppet sem vonzódott a színészhez, de féltette az állását, így engedett Travoltának.

Az évek során azonban Gotterba megundorodott a Grease sztárjától, és szakított vele. Régóta pletykaalap Travolta nemi identitása, de mivel jelenleg két masszőrrel is perben áll, a pletykák felerősödtek. A színész tagadta az összes esetet.

Most azonban a 62 éves Gotterba úgy döntött, kitálal a Travoltával való kapcsolatáról.

John Travolta meleg: a háttérben régi partnere, Doug Gotterba

John Travolta meleg: a háttérben régi partnere, Doug Gotterba

Állítása szerint hat éven át volt a színésszel viszonya, úgy vélte, több szeretőt is tartott, ők 1981-ben találkoztak. Gotterba úgy mesélte, hogy egy kaliforniai üdülőközpontban lettek először egymáséi egy vacsora és egy masszázs után. Gotterbán kívül más férfiakkal is találkozott a színész. Miután megismerkedett Kelly Prestonnal, szakított Douggal.

Travolta állítólag az esküvője után elmondta Gotterbának, hogy még mindig inkább a saját neméhez vonzódik, de nem vállalhatja fel a nemi identitását a világ előtt.

Állítólag létezik egy felvétel, amin a két férfi szeretkezik. Lehet, hogy egy napon a bizonyíték felkerül a világhálóra, de elképzelhető, hogy az örök feledés homályába veszik.

Hasonló bejegyzések..