Autóbalesetet szenvedett Cheryl Cole és Will.I.Am

Augusztus 30-án, a hajnali órákban autóbalesetet szenvedett a 29 éves világhírű énekesnő, Cheryl Cole és producere, a 37 esztendős Will.I.Am.

A brit napilap, a The Sun számolt be először az énekesnő és a producer sajnálatos autóbalesetéről. A baleset Los Angelesben történt, Cheryl és Will.I.Am csütörtökön egész nap stúdióban dolgoztak, hajnaltájt pedig úgy döntöttek, harapnak valamit, mert már mindketten nagyon éhesek voltak.

Az autót, egy Cadillacet a Black Eyed Peasből ismert Will.I.Am vezette, aki az egyik gyorsétteremhez hajtott, és figyelmetlenül belehajtott egy parkoló motorbiciklibe. A motor tulajdonosa feltételezhetően nem volt a helyszínen a balesetkor, ugyanis erről nem írnak a lapok.

A The Sun azt írta a balesetről, hogy Cheryl orrából dőlt a vér az ütközés következtében, mert nem nyílt ki a légzsákja, valamint bal karja is megsérült.

Cheryl Cole és Will.I.Am

Cheryl Cole és Will.I.Am: autóbalesetett szenvedtek

A mentősök ugyan ellátták a sérülteket, de az énekesnő nem ment be a kórházba kivizsgálásra, egy magánorvos vizsgálta meg a sérüléseit. Egy szemtanú szerint Will.I.Am sérült meg könnyebben, úgy tudni, hogy nyakmerevítőt is kapott a producer-énekes.

Cherylt ezután pár órával a repülőtéren látták, bekötözött kézzel utazott vissza Nagy Britanniába. Úgy tudni, hogy a repülőgépen Cole-nak minden kényelme megvolt, Londonban pedig már tolószékkel várták az énekesnőt, de szerencsére nem volt rá egyáltalán szükség. Bennfentesek azt állítják, az énekesnőt bár megviselte a baleset, a helyzethez képest jól van.

Hasonló bejegyzések..