Házasodna a gazda – a 4. adás eseményei

A Házasodna a gazda 4. adásában több dolog is történt, Bence gazdának meg kellett válnia az egyik lánytól, Tomi gazda pedig szájon csókolta Enikőt.

A negyedik adásban Bence gazdának meg kellett válnia egyik lánytól, akivel nem kíván a továbbiakban ismerkedni.

Bence meghívta a lányokat egy romantikus vacsorára, ami egész jó hangulatban telt, ám ami utána következett, az már jóval drámaibb volt.

Bence hosszú vívódás és mérlegelés után döntött: Karina legyen az, akit hazaküld. Karina megkönnyezte az elválást, és szomorúan, a többiektől el sem búcsúzva távozott.

Bence gazda és Karina: a lánynak kellett először távoznia

Bence gazda és Karina: a lánynak kellett először távoznia

Szilveszter gazda korán keltette a lányokat, és csupán pár percet adott nekik, hogy elkészüljenek. Szilveszter gazda elve, hogy kora hajnalban kell kelni, és előbb az állatok esznek, csak utána ők maguk, ezt még a nagyapjától tanulta. A gazda arra kérte Indriát, hogy segítsen neki a vasvillával szétteríteni a szénát, de még ez az egyszerű dolog is nagyon nehezen ment a lánynak.

Szilveszter gazda először Indriával volt kettesben, a lányt lovagolni tanította. Indria végül nagyon belejött a lovaglásba. A lovaglós randevút ezután egy kis beszélgetéssel zárták. Este pedig a gazdának Rékával volt randevúja a szénatárolóban. A vacsora pizzából és pezsgőből állt, és az étkezés közben úgy tűnt, nagyon egymásra vannak hangolódva.

Tomi gazdáéknál reggelizés közben is érezhető volt Erika magabiztossága, akit az előző este félrehívott Tomi gazda. Reggeli után Tomi biciklis randira hívta Enikőt, Erika arcán pedig megjelent a féltékenység. A bicikliút végén egy tóhoz értek, ahol a fiú elkezdte bókokkal halmozni. Enikő a súlya miatt kezdett el aggodalmaskodni, de Tomi megnyugtatta, ha ő így érzi jól magát, ahogy van, akkor ne változtasson. Végül elcsattant a műsor első csókja is, Tomi pedig elmondta a lánynak, hogy nagyon szeretné, ha ő lenne “az az egy lány”. Tomi gazda végül elmesélte édesanyjának a randevú eseményeit

András gazda mindkét lányt elvitte egy igazi karancskeszi mulatságra. Állítólag csak a közeli ismerőseit hívta meg a bulira, mégis úgy tűnt, mintha a fél település együtt vigadna. Orsi és Marcsi a mulatság előtt megismerkedtek a András gyermekeivel, fogadott fiával és ismerőseivel.

Hasonló bejegyzések..