Szilveszter döntött – Házasodna a gazda

A gazdák közül már csak Szilveszter gazdának kellett döntenie, kivel szeretne lenni. András gazda szívét összetörte választottja.

Bence és Melinda összebújva ébredtek reggel, velencei utazásuk utolsó napján. A gazda elárulta, megtörtént kettejük között, aminek meg kellett történnie, és nagyon jól érezték magukat. A nyaralásnak azonban hamar vége lett, és kicsit szomorúan indultak hazafelé Velencéből. A hazafelé úton Melinda azonban átlépte Bence határvonalát azzal, hogy belenézett a gazda mobiltelefonjába. Bence elmondta, hogy ez fiatalabb korában válóok volt egy kapcsolatban, ha valaki a másik telefonjában kotorászott. Azt is elárulta, hogy ő ezt soha nem tenné meg egyetlen lánnyal sem.

Tomi és Enikő megérkeztek a horvát tengerpartra. Enikő még sosem látta a tengert, ezért a gazda egyből oda vitte a lányt, hogy láthassa. A vízben állva nézték a naplementét, ám a romantikus pillanatot megtörte a gazda azzal, hogy hazatelefonált. Később az apartmanba ölbe vitte be Enikőt. A lány, amikor meglátta félmeztelenül Tomit, elmondta, hogy rosszabbra számított, jól néz ki. Romantikus, szenvedélyes estét töltöttek együtt, Tomi gazda örült, hogy megmutathatja, milyen férfi is ő valójában, Enikő pedig a legjobbat hozza ki belőle.

András gazda szívét összetörte Orsi (fotó: RTL Klub)

András gazda szívét összetörte Orsi (fotó: RTL Klub)

András gazda úgy érezte, ennyi magányosan töltött év után végre megtalálhatja a boldogságot. Orsit azonban bizonytalanság gyötörte: kedvelte a gazdát, de mint barátot, és félt, hogy ez az érzés sosem fog szerelemmé alakulni, ezt pedig elmesélte édesanyjának is telefonon. András és Orsi Bécsbe utaztak, a szobájukat mindketten csodásnak találták. Rá is feküdtek mindketten, majd némileg megszeppenve vették tudomásul, hogy kettesben, egy ágyban vannak. Mivel András még sosem volt ezelőtt Bécsben, Orsi volt az idegenvezető, akinek nem igazán tetszett az, hogy ő irányít, és nem a férfi. Másnap reggel egy kávézóban ültek le beszélgetni, már András is érezte, hogy baj van, ugyanis Orsi nemcsak éjszaka, hanem nappal is hűvösen viselkedett vele. Végül Orsi elárulta, nem szerelmes a gazdába, András viszont nem barátot, hanem társat keres. András nem nyugodott bele Orsi válaszaiba, ezért egy tisztázó beszélgetésre hívta a bécsi Duna-partra. Orsi bevallotta: nem fog tudni beleszeretni Andrásba, és csak a kaland kedvéért jelentkezett a műsorba, nem gondolta komolyan, hogy a gazda őt fogja választani.

Szilveszter gazda volt az utolsó, akinek meg kellett hozni a végső döntését. Réka úgy érezte, hogy Szilveszter Vikit fogja választani, ezért már össze is pakolt. Később a lány a kameráknak elmondta, meg van ijedve, mert fogalma sincs arról, hogy mihez fog kezdeni magával a tanyán: nincsenek ismerősei, barátai, semmije, és attól retteg, nem fog tudni lemondani a régi életéről. Szilveszter és Réka végül elutaztak Prágába, hogy még jobban megismerhessék egymást.

Hasonló bejegyzések..