Stohl András 4 millió forintot kapott az RTL Klubtól

Amint kijött Stohl András a börtönből, az RTL Klub 4 millió forintos hűségdíjjal adományozta meg a színészt. Ennek ellenére Stohl azt állítja, anyagi problémái vannak.

A hűségpénz bizonyítja, hogy az RTL Klub továbbra is igényt tart Stohl András munkájára, aki már egy rövid időre felbukkant a legutóbbi X-faktorban is. Teljes titoktartás övezte a mostani X-faktort, olyannyira, hogy állítólag a színész produkcióját nem a műsor előtt közvetlenül, hanem már napokkal korábban felvették.

A Bors egyik olvasó-riporte elárulta, hogy Buci helyett csak egy hasonmást láttak a közönségben ülő nézők, ezért is nem volt olyan hatalmas ováció.

Az RTL Klub vezetője nem cáfolta a hírt, mely szerint Stohl 4 millió forintot kapott. Csak annyit reagált, hogy szerződéses ügyekről nem hajlandó nyilatkozni. A hirtelen jött pénzt az is alátámasztja, hogy Nissan Almera típusú gépjárművét egy luxusautóra cserélte, Saab 9-3-ra. Az autó bolti értéke 10 millió forint, de 4 millióért már egy három éves ilyen autót lehet megvásárolni.

Stohl András

Stohl András szép gázsival tért vissza..

Azért is érdekes Stohl hirtelen jött autóváltása, mert nemrég a Playboy magazinnak pont szűkös anyagi lehetőségeiről nyilatkozott. Azt mondta a lapnak, hogy régen tapasztalta meg utoljára, milyen, amikor számolgatni kell a pénzt a befizetetlen sárga csekkekre. Nagyon kellemetlennek tartja az anyagi zavart, ez megkérdőjelezi a családfenntartói státuszát is.

Minden bizonnyal Stohl anyagi problémái – már ha ugyan vannak – nemsokára meg fognak oldódni, az RTL Klubon bizonyára hamarosan fel fog bukkanni újra, mint műsorvezető.

Hasonló bejegyzések..

2 hozzászólás

  1. vica szerint:

    komolytalan Isten tudja miért csinál borzalmas dolgokat. Szerintem elme
    beteg Hideg vizet se érdemel.

  2. P.M. szerint:

    Tőlem még 100 ezret se kapott volna ezért a 2-3 percét, nem hogy még 4 millát… nah menjenek már a jó b…. fenébe!!!!

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: