Geszti Péter: Zámbó Krisztiánnak mennie kell

Kemény kritikákat kapott Zámbó Krisztián Gesztitől az X-faktor legutóbbi élő showjában. Malek Miklós is eléggé lehúzta Krisztián teljesítményét. Egyedül mentora volt elégedett az énekléssel.

Zámbó Krisztiánnak nem megy túlságosan jól mostanában a sora. Nemrégiben kirabolták a lakását, most pedig minden idők legnegatívabb kritikáját kapta az X-faktor mentoraitól. Geszti Péter és Malek Miklós is lesújtó véleménnyel volt Zámbó Krisztián legutóbbi élő showjában való fellépésétől. Egyedül továbbra is mentora, Keresztes Ildikó van elájulva Krisztián teljesítményétől.

A legutóbbi élő showban James Bond-est volt, Krisztián pedig a Golden Eye című dalt hozta. Malek azt mondta a produkció után: “James Bond általában megmenti a világot, de úgy érzem, ha a zenei világnak lennél te a James Bondja, akkor ez a világ elveszett. Gyenge volt, erőtlen és hamis.” Geszti Péter folytatta a letolást, azt mondta, egyáltalán nem lát fejlődést Krisztiánnál, az első dala jó volt, de ő még mindig csak “egy beváltatlan ígéret”.

Itt nézheted vissza Zámbó Krisztián produkcióját (3. élő adás)

Zámbó Krisztiána Golden Eye című dal előadása közben

Zámbó Krisztiána Golden Eye című dal előadása közben

Geszti a Blikknek azt nyilatkozta, hogy szerinte Krisztián igen gyengén énekel, és szerinte csak azért jut tovább hétről hétre, mert édesapja rajongói tábora szavaz rá. Ennek ellenére a mentor nem akarja Krisztiánt bántani, de nem fejlődik, pedig pont az lenne ennek a műsornak a lényege. Az első dala óta Krisztián nem tudott maradandót alkotni, sőt, még borzasztóan hamisan is énekelt, mégis bejuttatták a Mentor házba.

Krisztián azonban elégedett a teljesítményével. Nem érzi, hogy probléma lett volna a produkciójával, mindössze nagyon jó versenyzők vannak az X-faktorban, emiatt komolyan fel kell kötnie a gatyáját. Boldog, hogy az emberek hétről hétre látni szeretnék, és igyekszik mindent megtenni, hogy egyre jobb legyen.

Az lehet, hogy az élő showba jutást Keresztes Ildikónak köszönheti, de az előtte levő jó pár fordulóban minden mentor továbbvitte Krisztiánt. A mentorok éppen azt felejtik el, hogy pont ők juttatták el idáig Zámbót az élő műsorig, így hát tulajdonképpen magukra vethetnek, amiért így égeti magát és a műsort hétről hétre.

Hasonló bejegyzések..

3 hozzászólás

 1. Szisz szerint:

  Zámbó Krisztián menjen haza,borzasztó hallgatni,eddig minden dala hamis volt,mást más
  rég kidobtak volna!

 2. egyén szerint:

  De nem megy,majd kb az 5.dik helyen.
  Fej-fej mellet a Timi-Gergő.
  Adél is ott van.
  Persze ez a like.
  Ha most sem segítik a nők a nőt a győzelemre(ANTAL TIMIT),akkor itt komoly lelki gondok vannak.

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: