Saját kutyája harapta meg Németh Lajos meteorológust

Saját kutyája harapta meg Németh Lajos kézfejét. A meteorológus a szerencsétlen balesetet nem úszta meg könnyen, meg kellett műteni.

A 61 éves Németh Lajost csütörtök este harapta meg kutyája, Emil, a 13 esztendős alaszkai malamut egy szerencsétlen baleset miatt. Véletlenül rányitotta az ebre a távirányítós garázskaput, mert nem vette észre, hogy ott fekszik előtte az állat.

Nagy fájdalmai voltak a kutyának, mert beszorította, kínjában vonyítani és sírni kezdett. Németh odasietett az állathoz, hogy segítsen kiszabadítani őt, aki pedig fájdalmában és a sokk hatása miatt megharapta gazdáját.

A meteorológusnak nem volt szerencséje, Emil hatalmas metszőfogai ugyanis eret értek. Az eset után rögtön kórházba kellett mennie, ahol megműtötték a kézfejét, kapott tetanuszt, és be is gipszelték. Németh úgy nyilatkozott a Blikknek, hogy a gyulladás az egész kézfejére és ujjaira is kiterjedt.

Németh Lajos begipszelt kézzel jelenti az időjárást

Saját magát találja felelősnek a történtekért, a kutyát egyáltalán nem hibáztatja. A 13 éves alaszkai malamut hűséges társa már régóta. Szombat este a TV2-n egy bokszkesztyű-szerű kötést viselt az időjárás-jelentés alatt. Vasárnap volt nyugalmigipsz-cserén Németh, még Emilnek is megmutatta a gipszet, aki megszaglászta azt.

Nem tudja, mikor fogják levenni kezéről a gipszet. Az esetről úgy nyilatkozott még nevetve: “Azóta úgy ülünk együtt a teraszon, mint két hadirokkant.”

Hasonló bejegyzések..