SP szemet vetett a 16 éves Verára

Tizenhat éves kora ellenére Kováts Vera már most sokak bálványa. Szülei már a tehetségkutató előtt is óvták őt a nagyvilágtól, mióta a lány mind előrébb menetel az X-faktorban, apja erősen elgondolkodott, hogy kiveszi lányát a versenyből. Éder Krisztián, azaz SP a Bors napilap információi szerint felfigyelt az énekespalántára, így egy közös ismerősön keresztül személyesen is meg szeretni ismerni Verát – elsősorban a közös munka reményében.

A lányt bár meglepte a dolog, nem zárkózik el:

“Szimpatikus srác, de nagyon különlegesnek kell lennie ahhoz, hogy engem igazán érdekeljen. Ha találkozni akar velem, neki kell keresnie engem. Az utóbbi időben tényleg egyre több udvarló lett körülöttem, de mivel jó emberismerő vagyok, ki tudom szűrni, hogy ki az, aki csak érdekből közeledik. Az engem ostromlók többségének nem sok esélye van arra, hogy legyen köztünk valami, hiszen most csak az X-Faktorra összpontosítok. A szívem egyébként szabad, de egy különleges fiúval nyitott lennék komoly kapcsolatra a műsor vége után. ” – Nyilatkozta a Borsnak.

Vajon ehhez hogy fog viszonyulni Vera édesapja, aki a szombati adás után abba akarta hagyatni a versenyt lányával, mondván hogy sem a tinisztár, sem mentora nem tartotta be a hármuk közt lefixált játékszabályokat. Mikor annak idején eldőlt, hogy Feró fogja Vera útját egyengetni, Kováts úr megeskette a nemzet csótányát, hogy úgy fog a tinivel bánni, mintha a sajátja volna. Vera és Baricz Gergő bimbózó szerelméről szóló cikkek nem csoda hát, hogy feldühítették az édesapát. De talán az megnyugtatólag hat a férfira, hogy SP kiemelte, szakmai indíttatású az érdeklődésének oka. Mindenesetre, kíváncsian várjuk, mi sül ki ebből.

S hogy Baricz Gergő mit szól ehhez?

“Nagyon jóban vagyunk Verával, számomra rendkívül fontos, hogy boldog legyen. Ha ezt a boldogságot egy párkapcsolatban találja meg, akkor annak is képes leszek örülni. Az ő érdekében.” – Mondta el a Borsnak.

Szóhasználatából érezni, hogy még igencsak kötődik a lányhoz. Szüleinek íratlan fogadalmat tett, hogy a műsor ideje alatt csak a versenyre koncentrál, s ahogy Vera is mondta, az X-faktor után készen áll egy komoly kapcsolatra – könnyen lehet, hogy kettejük meséje még koránt sem ért véget?

Hasonló bejegyzések..

1 hozzászólás

  1. Valaki szerint:

    Na már csak pont az kéne, hogy ez az sp rámásszon szegény, fiatal, tehetséges lányra és őt is megrontsa, elrontsa a hülyeségeivel

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: