Dívát faragtak Muri Enikőből

Az X-Faktor legjobb női hangja a tévénézők szeme láttára változott csendes, visszahúzódó lányból dívává. Muri Enikő megszabadult súlyfeleslegétől és igazi bombázóvá vált. Most elárulja titkát.

Muri Enikő 2 évvel ezelőtt visszafogott öltözetben, kicsit teltebben állt az X-Faktor színpadára, hogy megvalósítsa álmát és énekesnő legyen. Enikőnek akkor nem sikerült bejutnia az élő show-ba, ám álmát nem adta fel és 2011-ben ismét jelentkezett a tehetségkutató válogatására és egy-kettőre a legjobb énekesek között találta magát. Enikő szépen menetelt előre, mígnem az X-Faktor legjobb női hangja nem lett.

Enikő nagy változáson ment át az utóbbi időben. Egyre nőiesebb lett, megszabadult felesleges kilóitól, egyre csinosabb ruhákat vett fel és a tévénézők szeme láttára igazi dívává vált. Azt gondolná az ember, hogy ezt már nem lehet fokozni, ám az énekesnő egy színházi premieren hosszú hullámos tincsekkel lépett a vörös szőnyegre és lenyűgözött mindenkit.

Muri Enikő tincsei

Muri Enikő tincsei - Fotó: RTL Klub

Az X-Faktor felfedezettje elárulta a nagy titkot: műhajjal bűvölte el a közönségét. Az énekesnő nem híve a műdolgoknak, például soha nem feküdne kés alá azért, hogy testén szépészeti beavatkozást hajtsanak végre, ám a póthaj és a műköröm még belefér.  Enikő pozitív visszajelzéseket kapott új hajával kapcsolatban, ám elárulta, hogy  az elején meggyűlt a baja hosszú tincseivel, ugyanis szörnyen fájt tőlük a feje. Az énekesnő mostanra megbarátkozott póthajával és büszkén viseli felturbózott hajkoronáját.

 

 

Hasonló bejegyzések..