Kocsis Tibor videó – 8. döntő

Kocsis Tibor a dupla nyelvű témát (magyar és amerikai) az amerikaival kezdte. Újabban szokás, hogy az adott versenyző mentora mindig állva tapsolja meg a produkciót, így tett Malek Miklós is. Valóban nagyot énekelt egyébként Tibi, ezt a közönség is újongással mutatta. Keresztes Ildikó a pimasz ént hiányolta, ez az értékelés pedig egyáltalán nem tetszett se Tibi mentorának, se a közönségnek.

Nagy Ferónak egy baja van Tiborral, az, hogy “semmi”. De mivel véleményeznie is kellett a produkciót, ezért egy nem éppen cenzúrázatlan műsorba illő jelzővel értékelte tökéletesre az éneklést.

Kocsis Tibor első szereplése

Kocsis Tibor második éneklése

Tibor a magyar dalt hagyta a végére, bár annyira nem is a vége volt, hiszen ő kezdte a második felvonást. Az LGT – Nem adom fel című dalát énekelte. Tibi rátett egy lapáttal az első dal sikerére, a mentoroknak tetszett.

Hasonló bejegyzések..

2 hozzászólás

  1. Anita szerint:

    Az egész x faktorban Lil C volt a legjobb. A többiek csak szenvednek és erölködnek. Sokan az ismeröseim közül már nem is nézik az adást. Miért kellett ezt a tehetséges gyereket kiejteni? Tiborhoz hasonlok sokan vannak ebben az országban de LIL C csak egy van.

  2. Anci szerint:

    Gratulálok jó vagy picit legyél vidámabb.

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: