Rövid pórázon tartja Andy Vajna Palácsik Tímeát

Palácsik Timinek tilos egyedül bulizni, ezért Andy Vajna elkísérte őt a Szigetre és minden mozdulatát árgus szemekkel figyelte – írja a Blikk.

A 2013-as Sziget Fesztivál első napján a világhírű hollywoodi producer is ott volt a VIP sátorban: menyasszonyát kísérte el a buliba.

Andy Vajna úgy tűnik okult a Balaton Soundon történtekből, ahol kedvese egyedül bulizott, és több pasival is félreérthető szituációba keveredett: felszabadultan flörtölgetett, az est végén pedig egy férfit karolgatva távozott.

A Sziget fesztiválra Palácsik már nem egyedül, hanem 38 évvel idősebb vőlegényével érkezett. A Blikk beszámolója szerint feszült volt a hangulat a páros között. A barna szépség meglehetősen hűvös és távolságtartó volt az ősz producerrel: vagy mögötte lemaradva vagy előtte néhány lépéssel sétált és még egy közös kép erejéig sem állt mellé – az újságírók hiába is kérték.

Andy Vajna és Palácsik Tímea

Andy Vajna tanulva Balaton Soundos flörtölésből nem engedte, hogy Palácsik Tímea egyedül bulizzon a Szigeten.

Az este során is külön voltak: míg Andy a VIP sátorban szivarozott és barátaival beszélgetett, addig Timi barátnőjével táncolt vagy a bárpultot támasztotta és csak néha-néha, néhány perc erejéig ült le leendő férje mellé.  Hajnali 2 órakor, mielőtt Palácsik és Vajna távozott volna, táncoltak egyet közösen, igyekezve fenntartani a látszatot: köztünk minden rendben.

Hasonló bejegyzések..